Hírarchívum - 2022. február

A Baldur's Gate: Dark Alliance 2-t is kiadják újra

A Black Isle Studios a Baldur's Gate: Dark Alliance után a folytatást is újra ki fogja adni, hogy az modern platformokon is élvezhető legyen – és persze ez azt jelenti, hogy húsz év után PC-n is játszhatóvá válik a játék.

Kihagyhatja 2023-at a Call of Duty-sorozat

Lapértesülések szerint az Activision azt tervezi, hogy jövőre nem ad ki Call of Dutyt. Az elhalasztott játék stúdióját más feladatokra osztja be, az idén várható epizódot pedig jobban megtámogatja megjelenés utáni tartalmakkal.

A Tencent felvásárolta a Nightingale stúdióját

Újabb fejlesztőstúdió landolt a Tencentnél, ezúttal az Inflexion Games, amelynek első alkotása egy misztikus túlélőjáték lesz. A Nightingale korai hozzáférésű megjelenése még az idei évben várható.

Megérkezett a cross-play a Fall Guysba

A Fall Guys: Ultimate Knockout szezonközepi frissítése meghozott egy régóta várt funkciót: a teljeskörű, mindenre kiterjedő keresztplatformos játékot. Mostantól nem számít, ki honnan játszik, mehet a közös versengés.

LEGO-sportjátékok készülnek a 2K-nél

Úgy néz ki, hamarosan átrendeződhet a LEGO-játékok piaca. A TT Games eleshet a LEGO-adaptációk kizárólagos jogától, miközben a 2K már talán három legósított sportjátékon is dolgozik a kulisszák mögött.

Elden Ring - talpra, Tarnished!

Már a célegyenesben vagyunk, csupán karnyújtásnyira az Elden Ring megjelenésétől. Ez természetesen azt jelenti, hogy befutott a launch trailer is, de a megtekintése csak saját felelősségre ajánlott.

A PlayStation Now-ban kezd a Shadow Warrior 3

Hamarosan visszatérhetünk a Shadow Warrior vérgőzös világába. Lo Wang legújabb kalandját ismerteti meg velünk a legújabb PlayStation Blog-bejegyzés, amelyből kiderül, hogy a játékot már az első napon megtaláljuk a PS Now-ban

A Bethesda nyugdíjazza a Bethesda.net Launchert

A Bethesda Softworks elhatározta, hogy bezárja a saját launcherét, a játékait utána már más felületeken lehet majd megtalálni. Áprilistól kezdve a fiókunk tartalmát átmenthetjük a Steamre.

Magyarázós előzetest kapott az ELEX II

Magalan világa tele van titkokkal, így nem válik hátrányunkra, ha megismertetik velünk az alapokat. A Piranha Bytes pontosan ezt teszi az ELEX II legújabb, áttekintő előzetesében.

Így fog kinézni a PlayStation VR2 headsetje

Azt már tavaly láthattuk, miként fog kinézni a Sony következő VR-eszközének kontrollere, most azonban már azt is megmutatták, mit fogunk a fejünkre húzni, amikor bekapcsoljuk a PlayStation VR2-t.