Hírarchívum - 2022. február

Több SNES-remake-et is mérlegelhet a Square Enix

Könnyen előfordulhat, hogy a Square Enix több 16 bites klasszikusát is előveszi a jövőben, hogy azokat HD-2D remake formában újra kiadja. Erre utalgat a Triangle Strategy fejlesztőcsapata, akiket felkértek, hogy állítsák össze a jelöltek listáját.

Új játékokat jelentett be a PlayStation Talents

A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Talents programon keresztül segíti a spanyolországi független stúdiókat, hogy játékötleteiket megvalósíthassák és eljuttathassák a közönséghez. A cég most újabb címeket karolt fel.

Javít a lopakodáson az új Assassin's Creed-frissítés

Ma válik letölthetővé az Assassin's Creed: Valhalla következő nagyobb frissítése, amely arra hivatott, hogy előkészítse a terepet a Dawn of Ragnarök érkezése előtt. Jó pár hasznos változtatást hozott magával!

Fallout 76 - támadnak az idegenek!

A Fallout 76 pályafutása sem indult éppen simán, azonban a Bethesda nem akarja elengedni a kezét a játéknak, és már negyedik éve szállítja a különféle tartalmakat hozzá. Lássuk az idei roadmapet!

Ma visszatér a Final Fantasy XIV próbaverziója

Többször is megírtuk már, hogyan talált magára a Final Fantasy XIV, amely a legutóbbi kiegészítőjével annyi játékost csábított el, hogy a próbaverzióval együtt le kellett venni a boltok polcairól.

Elrajtolt az év első Steam Next Festje

A minap kezdetét vette az idei év első Steam Next Festje, amely esemény során több száz demót tölthettek le a Valve üzletéből, miközben mindenféle fejlesztői livestream vár rátok.

Jon Watts is Star Wars-sorozatot rendezhet

A hírek szerint az új generációs Pókember-filmek rendezője, Jon Watts egy Star Wars-sorozat rendezéséről tárgyal a Disney-vel, amely a Köztársaság Fénykora idején játszódhat majd.

Tavaly is sok játékot finanszíroztak a Kickstarteren

Az Ico Partners beszámolója szerint a tavalyi esztendő is sikeres volt a Kickstarteren kalapozó alkotóknak, ugyanis 24 millió dollár értékben összesen 441 játékprojekt érte el a kitűzött célját.

Pokémon-bejelentésekre számíthatunk a héten

Most hétvégén tartják majd a Pokémon-napot, de a The Pokémon Company már a mai nappal elkezdi leleplezni a különböző projektjeit. Összesen hat nagyobb leleplezésre számíthatunk majd a következő napokban.

Soul Hackers 2 - bemutatkozott az Atlus új játéka

Hivatalosan is bemutatkozott a Shin Megami Tensei- és a Persona-játékokért is felelős Atlus legújabb fejlesztése, a Soul Hackers 2, ami még idén boltokba kerül, méghozzá PC-n és konzolokon.