Hírarchívum - 2022. február

Két Fire Emblem-játékot is kapunk az idén?

A Nintendo köreiben otthonosan mozgó Emily Rogers legújabb jelentése szerint az Intelligent Systems gőzerővel dolgozik egy második Fire Emblem-játékon, amit még idén piacra fognak dobni.

Új játékon dolgozhatnak az Until Dawn alkotói

Nagyon úgy néz ki, hogy a Supermassive Games egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen a The Dark Pictures-antológia és az állítólagos Until Dawn-remake mellett egy teljesen új játékon is dolgozik a stúdió.

Problémák vannak a BioShock 4 fejlesztése körül

A legfrissebb szóbeszédek szerint nagyon nem halad jól a három évvel ezelőtt bejelentett új BioShock-játék fejlesztése. Többen is otthagyták a Cloud Chamber csapatát, ráadásul a 2K Games sem elégedett a projekt haladásának ütemével.

A héten indul a MultiVersus tesztelése

Már ezen a héten egymásnak veselkednek a Warner Bros. jól ismert karakterei, a napokban rajtol el ugyanis a MultiVersus technikai tesztelése. Mutatjuk, hogy hol tudtok rá regisztrálni!

John Williams szerzi a Kenobi-sorozat főcímdalát

Noha a legendás zeneszerző, John Williams már lenyilatkozta egyszer, hogy végzett a Star Wars-univerzummal, úgy tűnik, az Obi-Wan Kenobi-sorozatra nem tudott nemet mondani.

Brit toplista: rögtön elsőzött az új Horizon

A Horizon: Forbidden West kényelmesen tudta behúzni az aranyérmet a legutóbbi brit toplistán, és az egyik legjobb rajtot hozta a Sony új generációs konzolján. Az eladások harmadát azonban így is a PlayStation 4-es változat tette ki.

Bemutatkozott a Street Fighter 6

A várakozásoknak és a pletykáknak megfelelően nem sokkal ezelőtt bemutatkozott a Street Fighter hatodik számozott epizódja. Egyelőre egy teasert tudunk mutatni belőle, az első részleteket pedig nyárra várhatjuk!

Elden Ring - minden, amit tudni érdemes

Napokon belül nekiállhatunk felfedezni a Lands Between birodalmát, ám addig is a From Software a segítségünkre siet egy áttekintő előzetessel, ha bármi kérdésünk lenne azt illetően, milyen lesz a ránk váró kaland.

NASA-Punk stílusra hajt a Starfield

A Bethesda egy hihető, a mai ismereteinkben gyökeredző világot szeretne teremteni a Starfield számára. A játék vizuális stílusát NASA-Punknak nevezték el, erről mesélnek a legújabb fejlesztői blogbejegyzésben.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Azami

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege hetedik éve, amelynek első szezonja tartogat néhány újdonságot. Azami személyében a védekező játékosok kapnak egy új opciót, de egy vadonatúj pálya is érkezik.