Hírarchívum - 2022. február

Tovább csúszik a konzolos SpellForce III: Reforced

Továbbra sincs szerencséje azoknak a konzolos játékosoknak, akik a SpellForce III felújított változatára várnak. Először nem kapták meg a PC-s társaikkal egyszerre, most pedig még későbbre került a megjelenési dátum.

Próbahétvégét tart az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed: Valhallába hamarosan beköszönt az istenek alkonya, előtte azonban még a Ubisoft jóvoltából lehetőségünk lesz ingyen is kipróbálni Eivor kalandját. Egy egész hétévége áll majd rendelkezésünkre a jövő héten.

Előzetesen az élőszereplős Chip és Dale-film

A Disney újabb klasszikust vesz elő, hogy új életre keltse. Ezúttal a bűnüldöző mókuspárosra esett a választás: félig animált, félig élőszereplős módon nézhetjük Dale-t és Chipet, ahogy a legkülönfélébb firkákkal csapat.

A Street Fighter új része mutatkozik be hétfőn?

Jeff Grubb újságíró a Giant Bomb legutóbbi műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Capcom hétfőn lejáró visszaszámlálása a Street Fighter-sorozat hatodik számozott részét leplezi majd le.

Több mint 6 millió példánynál jár a Metro Exodus

A 4A Games, illetve a játékot kiadó Deep Silvert is tulajdonló Koch Media anyavállalata, az Embracer Group megerősítette, hogy a tavalyi év utolsó napjáig bezárólag több mint 6 millió példányt adtak el a Metro Exodusból.

Ripley nélkül készül az Alien-sorozat

Még mindig csak előkészületi fázisban tart a 2020 decemberében bejelentett Alien-sorozat, de a gyártásért felelős FX Network igazgatója, John Landgraf egy interjúban elárult néhány apró részletet.

Előzetest kapott Baz Luhrmann Elvis-filmje

A Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge! és A nagy Gatsby rendezője ezúttal Elvis kacskaringós életútját mutatja be, természetesen a tőle megszokott csicsás stílusban. Az életrajzi filmet idén nyáron mutatják be.

Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse

A Deadline jelentette, hogy Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse. Az Amazon Prime Videóra készülő élőszereplős adaptációt a Jonathan Nolan- és Lisa Joy-féle Kilter Films produkciós cég készíti.

Megfelelő ütemben halad a Dragon Age 4 fejlesztése

A VentureBeat újságírója, Jeff Grubb a Giant Bomb legutóbbi podcastjében, a GrubbSnaxben elárulta, hogy tudomása szerint nagyon jó állapotban van a Dragon Age 4, a fejlesztés pedig a terveknek megfelelően halad.

Marvel's Avengers - a fejlesztők még nem végeztek

A Crystal Dynamics továbbra sem hajlandó lemondani a Marvel's Avengersről, és 2022-re is megvannak a tervei a játékkal. Ezeket egyelőre nem árulja el, de egy kis bepillantást enged, mi vár a következő patchben.