Hírarchívum - 2022. március

A Tequila Worksbe is bevásárolta magát a Tencent

Újabb befektetést ejtett meg a Tencent, ezúttal a Rime-ot és a Gyltet is jegyző spanyol Tequila Worksben szerzett részesedést a cégóriás. Az üzletet követően a csapat még több forrást fordíthat az új címekre.

Hogwarts Legacy - nem lesznek mikrotranzakciók

Miután a múlt héten levetített State of Play-adás kételyeket ébresztett a játékosokban, az Avalanche Software illetékese leszögezte: nem lesznek mikrotranzakciók a Hogwarts Legacyben.

Bejelentették a Guilty Gear: Strive új szezonbérletét

A Gulty Gear: Strive első szezonbérlete a végéhez közeledik: az utolsó tartalomcsomagot március végén szerezhetik be a játékosok. Kiderült a következő karakter kiléte, és megerősítették a második Season Pass érkezését is.

Nincs veszélyben a Babylon's Fall fejlesztése

Erről szeretnék biztosítani a fejlesztők a Babylon's Fall játékosait. A játék ugyan nem a Square Enix és a PlatinumGames elvárásai szerint vett rajtot, de a támogatással nem hagynak fel: már a harmadik szezon újdonságain dolgoznak.

Animációs Tekken-sorozat érkezik a Netflixre

Jin Kazama lesz a főszereplője annak az animációs sorozatnak, ami a Bandai Namco és a Netflix együttműködéséből születik. A Tekken: Bloodline megjelenésére még idén számíthatunk.

Még márciusban megjelenik a Moss: Book II

A Polyarc aranyos egérhőse még nem végzett a világ megváltásával: a Moss második részében folytatja azt, amit elkezdett. A fejlesztők bejelentették a megjelenés dátumát, ami már szinte itt is van.

Definitív frissítést kap a Street Fighter V

A Capcom hamarosan egy „definitív frissítéssel” rázza fel a Street Fighter V viszonyait. Nemcsak a harcosok erőegyensúlyát szabják át némileg, de új vizuális módokat, jelmezeket és zenéket is hozzáadnak a játékhoz.

Megmutatta idei roadmapjét a New World

Az Amazon egy egyórás fejlesztői videóban vázolta fel, hogy milyen tervekkel készül az idei évre. A videóból megismerhetjük a márciusi frissítés újdonságait, de a nyár és az ősz várható tartalmairól is esik szó.

Overwatch 2 - megvan a béta pontos dátuma

Sokáig honolt a csent az Overwatch 2 felett, a múlt héten azonban a Blizzard bejelentette, hogy hamarosan elindul az online lövölde első zárt próbaköre. Most azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor veszi kezdetét a béta.

The Mandalorian - Christopher Lloyd a fedélzeten

Christopher Lloyd megjárta már a jövőt és a múltat is, legközelebb pedig réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban kell keresnünk őt. A 83 éves amerikai színész is feltűnik majd a The Mandalorian harmadik évadában.