Hírarchívum - 2022. március

Hivatalos: jövőre marad a Suicide Squad-játék

Harley Quinn, Bumeráng Kapitány, Deadshot és Cápakirály valamivel tovább porosodik a börtönben, ugyanis már biztosan egy évvel később kerül csak sor a csapat öngyilkos küldetésére.

Marauders - csapjunk fel űrkalóznak!

A Small Impact Games játékában egy alternatív, dieselpunk stílusú világba csöppenünk, ahol az első világháború sosem ért véget. Ez persze nem akadályozta meg az embereket, hogy a csillagok közé lépjenek, ahol mi majd jól kifosztjuk őket.

HWSW: Hamarosan jön a Netflix első FPS-játéka

Nem beszéltek a levegőbe a Netflixnél tavaly, amikor a videojátékos ambíciók kapcsán kijelentették, hogy belátható időn belül minden játékost el kívánnak majd érni - egyelőre mobilon.

Ingyenes hétvégét tart a Far Cry 6

Ha szívesen állnál a yarai ellenállók élére, hogy felszámold Antón Castillo rémuralmát, akkor a hétvégén költségmentes lehetőséged nyílik rá. És ha már ott vagy, a Tótágasba is átruccanhatsz, hogy megmentsd Chorizót.

Hamarosan VRR-támogatást kap a PlayStation 5

A mai napon szoftverfrissítést kapott a PlayStation 4 és a PlayStation 5. A kisebb finomhangolások mellett azonban fontosabb hír, hogy a Sony megerősítette, a PS5-tulajok hamarosan megkapják a VRR-támogatást.

A Microsoft is kibertámadás áldozata lett

A Microsoft egy közleményben megerősítette, hogy kibertámadás érte a cég rendszereit. A behatolók ugyanazok voltak, akik nemrég a Samsungot és az NVIDIA-t is megcélozták.

Lebuktak az Apex Legends várható újdonságai

Egy hatalmas szivárgásnak köszönhetően idő előtt lelepleződtek az Apex Legends várható újdonságai. A Redditre felkerült anyagok szerint kilenc új hős, fegyverek, képességek és helyszínek várhatóak majd a jövőben.

Forspoken - nem lesz egyszerű dolga Freynek

A Game Informer jóvoltából érkezett egy tartalmas Forspoken-bemutató, amiből megismerhetjük, hogy a játék hősnőjének, Freynek milyen ellenfelekkel kell majd megküzdenie. A videó végén pedig egy mini bossfight is helyet kapott.

Fortnite - segíthetsz az ukrán menekülteknek

Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, az Epic Games pedig ezzel egy időben bejelentette, hogy az április 3-ig befolyó bevételeket az ukrán menekültek megsegítésére fogja fordítani. Egyetlen nap alatt 36 millió dollár jött össze.

Hamarosan bemutatkozhat a Jedi: Fallen Order 2

A Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb szerint a májusi Star Wars Celebration rendezvényen jelenti majd be az Electronic Arts a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását. A megjelenésre pedig még idén sor kerülhet.