Hírarchívum - 2022. március

Kiadós előzetest kapott a Nintendo Switch Sports

Már csak egy hónapot kell várnunk a Wii Sports örökösére. A Nintendo Switch Sports alaposan megmozgatja majd a játékosokat, ráadásul a változatos sportágaknak köszönhetően a család összes tagja megtalálhatja a kedvencét.

SGF 2022: Idén újra visszatér a Day of the Devs

Idén nyáron sem fogunk unatkozni, hiszen már most egyre sűrűbbnek tűnik az E3-as időszak. A minap a Double Fine is bejelentette, hogy idén is a Summer Game Fest keretein belül rendezik meg a Day of the Devs műsorát.

Bruce Willis visszavonul a színészkedéstől

Negyvenévnyi színészkedés után Bruce Willis visszavonul. A 67 éves színész egészségügyi okok miatt döntött karrierje befejezése mellett: afáziát diagnosztizáltak nála, amely egyéb kognitív képességek mellett a beszédkészségére is hatással van.

Elhagyja a PS Plus Collectiont a Persona 5

Remek köszöntő volt a friss PS5-tulajoknak a PlayStation Plus Collection, a válogatáscsomag azonban hamarosan kisebb lesz az eddigieknél. Májusban távozik a játéklistáról a Persona 5.

Kalózlobogót bontott a Loop Hero fejlesztőcsapata

Nem túl gyakran látunk példát arra, hogy egy fejlesztőbrigád tálcán kínálja a saját játéka kalózverzióját, az orosz Four Quarters csapata azonban most így tett, miután a háborús helyzet kereskedelmi szankciói őket is elérték.

Dátumot kapott a The Stanley Parable: Ultra Deluxe

Négyszázhuszonhetes számú alkalmazott, itt az ideje, hogy felállj a számítógép elől, és megtaláld a létezésed értelmét! Hosszú évekig vártunk rá, a jövő hónapban azonban végre megjelenik a The Stanley Parable: Ultra Deluxe.

Sharon Stone is csatlakozhat a Kék Bogár stábjához

A The Wrap jelentette, hogy Sharon Stone ismét DC-főgonoszt alakíthat majd, a Macskanő után ugyanis valószínűleg a Kék Bogár stábjához is csatlakozni fog. Legalábbis a tárgyalások már megkezdődtek a felek között.

Bemutatkozott a Superfuse

Hivatalosan is bemutatkozott a Superfuse, a kizárólag PC-re készülő hack & slash játék, amit a Stitch Heads Entertainment csapata fejleszt, és aminek a kiadásáért a Raw Fury a felelős.

Előfizetéses rendszerre vált a Call of Duty?

A Charlie Intel szúrta ki, hogy az Activision Blizzard honlapján felbukkant egy új álláshirdetés, aminek a leírása részletesen felvázolja, milyen jövőt is képzel el a kiadó a Call of Duty-sorozatnak.

Antal Nimród két Stranger Things-részt rendezett

A Mafab.hu szúrta ki, hogy a Kontroll, A Viszkis és a Ragadozók direktora is szerepel a Stranger Things negyedik évadának rendezői között. Az egy ideje már a tengerentúlon élő filmes az ötödik és a hatodik epizódot jegyzi.