Hírarchívum - 2022. március

Crusader Kings III - megérkezett a konzolos változat

A PC-s játékosok már jól tudják, hogy a legtöbb háborút nem az éles kardok, hanem éles nyelvek döntik el, ezt pedig mától a konzolos tábor is megtapasztalhatja. Megérkezett a Crusader Kings III Xbox Series X/S-re és PS5-re szabott változata.

Winter Ember - gyilkos az árnyak közt

A hosszú csend után végre ismét hallatott magáról a Winter Ember. A Thief szellemi örököseként emlegetett lopakodós játék egy új előzetest kapott, ráadásul megtudhattuk azt is, hogy igen közel a megjelenés.

Bemutatkozott a Dungeon Defenders: Going Rogue

Ismét visszatérnek a Dungeon Defenders rettenthetetlen hősei, az előttük álló kihívás azonban sosem volt még ennyire kiszámíthatatlan. Az új spin-off némi roguelike-elemmel fűszerezi meg a bázisvédős játékmenetet.

Íme, a Games with Gold áprilisi kínálata

Áprilisban sem maradnak üres kézzel az Xbox Live Gold előfizetői. A program ezúttal is négy játékot kínál, és habár ezúttal sem a legújabb blockbusterekre érdemes számítanunk, mégis próbát lehet tenni egy-két címmel.

Fortnite - már biztos, hogy marad a Zero Build mód

Az adatbányászok már pár napja megszellőztették a hírt, most azonban hivatalossá vált: a hatalmas sikernek hála állandó opció marad a Fortnite új játékmódja, amelyből a fejlesztők eltörölték az építkezés lehetőségét.

Csak jövőre érkezik a Breath of the Wild folytatása

Habár a Nintendo azt ígérte, hogy még az idén kézbe vehetjük a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását, mára világossá vált, hogy a fejlesztőcsapatnak szüksége van még egy kis időre. Link végül csak jövő tavasszal ragad újra kardot.

Utolsó előzetesen a Top Gun: Maverick

Számtalan halasztás után úgy tűnik, most májusban végre berepül a Top Gun folytatása, a Top Gun: Maverick, amiben Tom Cruise továbbra sem ismer majd lehetetlent.

Kiszivárogtak a PlayStation Plus áprilisi játékai

Billbil-kun folytatja kedvenc időtöltését: nem hagyja a Sonynak, hogy az ő menetrendje szerint mutatkozzanak be a PlayStation Plus ajándékjátékai. Az április termésről is idő előtt lerántotta a leplet.

Bemutatkozott a megújult PlayStation Plus

A várakozásoknak megfelelően az imént bemutatkozott a megújult PlayStation Plus, amely már egy szolgáltatásban egyesíti az eredeti PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit - már ahol az utóbbi elérhető.

Ma befut az Apex Legends next-gen változata

A Respawn Entertainment ma indítja útjára az Apex Legends legújabb eseményét, ám ezzel egy időben a battle royale újgenerációs verziói is megjelennek – mától Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is megszépülve lesz játszható a játék.