Hírarchívum - 2022. március

Máris bejelentették a jövő évi GDC dátumát

Még épp csak véget ért az idei, ismét személyesen is látogatható Game Developers Conference, a szervezők máris elárulták a jövő évi felvonás időpontját. 2023-ban újra a Moscone Center ad otthont a rendezvénynek.

Diablo: Immortal - jöhetnek a kozmetikai elemek

A Diablo-sorozat mobilos mellékága, az Immortal sem marad valódi pénzen megvásárolható, ám pusztán vizuális változásokat jelentő kozmetikai elemek nélkül. A Blizzard bemutatta, hogyan gondolja ezek implementálását a játékba.

Megvan, mikor indul Magyarországon a Disney+

A The Walt Disney Company méretes portfóliójának otthont adó Disney+ streamingszolgáltatásról eddig is tudtuk, hogy nyáron érkezik meg hozzánk, most azonban megvan a napra pontos dátum, és az előfizetés árát is megismertük.

Újabb One Piece-videojáték a láthatáron

A világ egyik legnépszerűbb manga- és animesorozatának világa idén újabb videojátékkal bővül. A One Piece: Odyssey-ben Luffy és legénysége vadonatúj kalandra indulnak, amelyet szintén az eredeti író, Eiichiro Oda jegyez.

Warzone - már sosem térünk vissza Verdanskba?

A Call of Duty: Warzone esetében visszatérő probléma, hogy óriási a játék helyigénye. Ugyan ezt sikerült korábban mérsékelni, úgy néz ki, a probléma nem teljesen oldódott meg, és ez bizony megakadályozhatja Verdansk visszatérését is.

Hamarosan megjelenik a Postal 4 teljes verziója

Lassan három éve már, hogy bemutatkozott a Running With Scissors fejlesztette Postal-sorozat negyedik része. Azóta korai hozzáférésben ugyan játszható a játék, de a teljes változatra eddig várnunk kellett.

Miért kap még frissítéseket a BioShock Infinite?

Hiába több mint kilenc éve már, hogy megjelent a BioShock Infinite, a 2K Games még mindig készít frissítéseket a játékhoz. Az elmúlt hónapban számos javítást kapott a PC-s változat, ami azonnal beindította a rajongók fantáziáját.

Készül a Knack következő felvonása?

A Gematsu szúrta ki, hogy a Sony Interactive Entertainment még a hónap elején megújította a Knack védjegyét Japánban. Ez akár azt is jelentheti, hogy készülhet a harmadik rész, amit lehet, hogy még a héten be is jelentenek.

SGF 2022: Júniusban tartják a következő Steam Next Festet

Most nyáron sem marad el a Steam visszatérő fesztiválja, a Next Fest. Az eseményt júniusban rendezik, ahol a szokásoknak megfelelően több száz demó közül válogatva ismerkedhetünk meg a megjelenés előtt álló játékokkal.

Támadás érte az Among Us szervereit

Komoly DDoS-támadás érte az Among Us amerikai és európai szervereit, így azok jelenleg is elérhetetlenek, ezért a két régióban jelenleg nincs rá lehetőség, hogy hátba döfjük társainkat, majd másra kenjük a gyilkosságot.