Hírarchívum - 2022. április

HWSW: Betöltötte a negyvenet a ZX Spectrum

1982-ben két ikonikus számítógép is piacra került, melyekből a kilencvenes évekig akkor elképesztően nagynak tűnő mennyiséget adtak el. Ezek egyike volt a negyvenéves Sinclair ZX Spectrum - írja a HWSW.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette a Project Q létezését

Ez gyors volt! Nem sokkal azután, hogy kiszivárogtak az első részletek a Ubisoft titkos multiplayer játékáról, egy kép társaságában a cég hivatalosan is megerősítette a Project Q létezését.

Charlize Theron is visszatér a Fast X-ben

Már kezdetét vette a legújabb Halálos iramban-film forgatása, amely a Fast X címet fogja viselni. Azt is megtudtuk, hogy a visszatérő szereplők sorát erősíti majd Charlize Theron is.

Többen is kiszemelték maguknak a Ubisoftot

A hírek szerint több befektetési csoport is kinézte magának a Ubisoftot. Habár komoly tárgyalásokról még nincs szó, a kiadó részvényei így is kilőttek a pletykákat követően.

Töretlenül erősödik az HBO Max

Az HBO Max (egykori) anyacége, az AT&T legutóbbi pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy továbbra is látványosan erősödik, és mára közel 77 millió előfizetőnél jár az HBO streamingszolgáltatása.

Az Infinity Ward már az új Call of Duty bemutatójára hangol

Nem lehet már messze az idei Call of Duty-epizód bemutatója, erről árulkodik legalábbis, hogy a fejlesztést végző Infinity Ward közösségi felületei "elsötétültek" a minap.

Fény derült a Dungeons & Dragons-film teljes címére

Úgy tűnik, végre sínen vannak a Dungeons & Dragons alapján készülő mozifilm munkálataira. A forgatás mostanra véget ért, és azt is tudjuk, hogy mi lesz az adaptáció teljes címe.

A készítők biztosak benne, hogy még idén megjelenik a God of War: Ragnarök

A 2018-as God of War a minap ünnepelte a negyedik születésnapját, és bár Cory Barlog videóüzenete nem nyugtatta meg a rajongókat, egy másik fejlesztő jelezte: biztos, hogy még idén kijön a folytatás.

Nem izzasztja meg a gépünket az F1 22

A héten bemutatkozott a Formula 1-sorozat aktuális epizódja, ami már az idei szezon alapján készült, vagyis nem csak az autók külsejét, de a szabályokat is követi a játék, ahogy az új helyszínek is helyet kapnak benne.