Hírarchívum - 2022. július

The Last of Us: Part I - nem késik sokat a PC-s verzió

A The Last of Us: Part I PC-s megjelenésével végre a számítógépes tábor is megismerheti minden idők egyik legnagyszerűbb PlayStation-exkluzívját. A pontos dátum egyelőre nem ismert, de nem kell túl sokat várnunk rá.

Frissítve: Marvel's Midnight Suns - Vasember és Pókember is színre lép

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns videósorozata, amelyben a Firaxis csapata közelebbről is megmutatja a szuperhőscsapat tagjait. Ezúttal Tony Stark és Peter Parker bemutatóit láthatjuk.

Frissítve: Megvan a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma

A klasszikus World of Warcraft és a The Burning Crusade után a Wrath of the Lich King is visszatér, és már azt is tudjuk, hogy mikor. Maga a Blizzard buktatta le idő előtt a dátumot.

Ingyenes próbaverziót kapott a The Quarry

Mostantól mindnyájan megtudhatjuk, hogy mi a nagy felhajtás a Hackett's Quarry környékén, ráadásul rugalmasabbá vált a többjátékos mód is.

Még gyorsabban bootolnak majd az Xbox-konzolok

Az újgenerációs konzolok így is villámgyorsan indulnak, a Microsoft mérnökei azonban úgy gondolták, hogy lehet még pár másodpercet reszelni a konzolok bootidején.

Halo Infinite - nem lesz online matchmaking a kooperatív játékmódhoz

A Halo Infinite nem fogja éppen megkönnyíteni a dolgunkat, ha kooperatív felállásban vágnánk neki a kampányának. Az Xbox a GamesRadarnak erősítette meg, hogy beépített online matchmakingre ne számítsunk.

Hónapokat csúszik a The Lord of the Rings - Gollum

Habár a Daedalic Entertainment már biztosan vélte látni a The Lord of the Rings – Gollum megjelenését, most mégis úgy döntött, hogy szükség van még egy kis időre a rajongókat megillető játékélményhez.

Már húszmillióan telepítették a Diablo: Immortalt

Úgy látszik, hogy nem fogott a Diablo: Immortalon az internetes népharag: szép mérföldkövet ért el a minap, már 20 millió telepítéssel büszkélkedhet. A Blizzard in-game belépési jutalmakkal ünnepel.

Okostelefonokra tart a Papers, Please

Hamarosan okostelefonokon is dicsőséget szerezhetünk Arstotzkának. Lucas Pope napokon belül elkészül a Papers, Please legújabb portjával, aminek hála mobilon is beülhetünk a határőrfülkébe.

LeBron James is csatlakozik a MultiVersus csatáihoz

A Warner hétvégén megerősítette a korábbi szivárgásokat, holnap LeBron James is csatlakozik a MultiVersus összecsapásaihoz.