Hírarchívum - 2022. július

Megkapta az első előzetesét a John Wick negyedik része

Noha a John Wick negyedik része főleg a csúszásai kapcsán hallatott magáról az utóbbi időben, a jelek szerint most már tényleg nem kell sokat várnunk rá. Itt az első előzetes!

Kiderült, hogy mit tartogat a Marvel filmes univerzuma a következő három évben

A Fekete Párduc folytatásával véget ér az MCU negyedik fázisa, a Marvel pedig a Comic-Conon elárulta, hogy milyen filmek és sorozatok várnak ránk a következő három évben.

Augusztusban érkezik a Hard West 2

Hét év után folytatódik a vadnyugat boszorkánysággal és egyéb démoni praktikákkal megfűszerezett értelmezése, a Hard West. A második részben egy élete fogására váró banditát alakítunk, aki egy szellemvonatra feni a fogát.

Csúszik egy keveset a Thymesia

Akik Thyemesia éjsötét, pestislepte világába vágynak, azoknak sajnos még várniuk kell a soulslike-ra. Habár megcsúszott a játék, szerencsére nincs lényeges halasztásról szó.

Még mindig nem áll le a Dead Cells támogatása, 2023 nagy év lesz

A Motion Twin még mindig nem szándékozik elengedni a Dead Cellst. Megosztották a roguelike legújabb roadmapjét, ami felfedi az idén várható újdonságot, és az ígéretet, miszerint 2023 az eddigi legnagyobb évük lesz.

2025-ben láthatjuk az Immortals: Fenyx Rising következő részét

Ami jó eséllyel nem is folytatás lesz, hanem egy polinéz mitológiára építő spin-off, legalábbis Jeff Grubb forrásai szerint. A játék még annyira a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár, hogy 2025 tűnik reális céldátumnak.

Exoprimal - ismerjük meg a dinoszauruszokat!

Egy háborúban elengedhetetlen az ellenfél kiismerése. 2040-re mindennapossá vált a dinóhordák támadása, a Capcom ezért kisegít minket egy előzetessel, ami képbe hoz a különféle óriásgyíkokkal.

Jövő tavasszal érkezhet a Star Wars Jedi: Survivor

A 2023-as megjelenési dátum eddig is biztosnak tűnt, de a jelek szerint nem kell karácsony környékéig várnunk Cal Kestis visszatérésére.

Augusztusban lelövik a Killzone-játékok szervereit

Nem finomkodik a Guerrilla Games, a jövő hónapban három, nem is olyan túl régi játék konnektorát rúgja ki a falból.

Előzetest kapott a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Megérkezett a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves első előzetese. A legendás asztali szerepjátékot adaptáló film jövő tavasszal kerül a mozikba.