Hírarchívum - 2022. július

Fontos újdonságokat hozott az Aliens: Fireteam Elite negyedik szezonja

Döcögősen indult, de lassan egész szépen kikupálódik az Aliens: Fireteam Elite. A kooperatív shooter cross-play funkcióval, új játékmóddal és egyéb újdonságokkal bővült.

Újabb részleteket tudtunk meg a PS VR2-ről

A hírek szerint nincs már túl messze a PlayStation VR2 megjelenése, így nem csoda, hogy egyre több újdonságot tudunk meg a Sony újgenerációs VR-készülékéről.

Több WWE 2K-játék is eltűnt a digitális boltokból

A hónap folyamán több WWE 2K-játék is felszívódott a különböző digitális áruházakból: sem Steamen, sem a konzolok boltjaiban nem lehet már beszerezni őket.

Eragon-sorozaton dolgozik a Disney

A Percy Jackson-sorozat mellett a 2000-es évek egy másik népszerű ifjúsági fantasyjét is elővenné a Disney egy sorozat erejéig. A Variety értesülései szerint Christopher Paolini egy Eragon-széria létrehozásán ügyködik.

Áttekintő előzetesen a Disney Dreamlight Valley

A Disney- és Pixar-hősök élete nem volt más, csak játék és mese. Ám amikor beköszöntött a Felejtés, alaposan felbolydult mindent, így a mi dolgunk lesz újra felvirágoztatni a világukat.

Lássuk a Destroy All Humans! 2 - Reprobed helyszíneit!

Crypto igazi Föld körüli utazásra indul a Destroy All Humans! 2-ben, ugyanis nem csak Amerikában fog ámokfutást rendezni. A felújított változat friss előzetese a ránk váró helyszíneket veszi sorra.

American Truck Simulator - jövő héten Montanába utazunk

A vérbeli kamionsofőrök régóta várják már az American Truck Simulator következő expanzióját. A megjelenés már tényleg csak egy karnyújtásnyira van, de addig is csekkoljátok le a launch trailert!

Októberben bétázik a Torchlight Infinite

Régóta várjuk a Torchlight-széria mobilos kitérőjét, idén októberben pedig végre kézbe is vehetjük azt. A béta beharangozója mellett a Torchlight Infinite egyik játszható hőséről is lehullott a lepel.

FIFA 23 - visszatér a Juventus

A Juve zebracsíkos játékosai az elmúlt három évben a PES gyepén rúgták a bőrt, idén azonban visszatér a csapat az EA focis sorozatába.

Frissítve: A Ubisoft tagadja a Roller Champions törlését

A pletykák szerint egyáltalán nem megy jól a Roller Championsnek, és ezt a Ubisoft is tudja - a kiadó hamarosan le is lőheti a görkoris játék szervereit.