Hírarchívum - 2022. július

Hivatalos: legósodik az Atari 2600

Beigazolódtak a korábbi pletykák, augusztus elején valóban piacra dobják az Atari 2600 alapján mintázott LEGO-készletet.

Októberben rajtol el a Dragon Ball: The Breakers

Még mindig nagyon nehéz megszokni a Dragon Ball: The Breakers koncepcióját, de a Bandai Namco hamarosan elindítja a játék zárt tesztelését - talán akkor sikerül!

Tokióban játszódik a Detroit: Become Humant kiegészítő manga

Jó pár évvel a megjelenése után kapott mellékszálat a Detroit: Become Human, méghozzá egy manga formájában, amely Tokióba kalauzolja el a rajongókat.

Saját játékmotort fejleszthetnek az oroszok

A hírek szerint Oroszország saját játékmotort fejlesztene, miután a nyugati alternatívákat szállító cégek szakítottak az országgal a háború miatt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nem ígérkezik túl erősnek a hónap vége, nézzük meg milyen játékmegjelenésekre és filmpremierekre számíthatunk a következő napokban!

The Walking Dead - Rick és Michonne saját sorozatban tér vissza

A The Walking Dead sem hiányozhatott a San Diegó-i Comic-Conról természetesen. Szó esett a hamarosan lezáruló alapsorozatról, a rajtra váró Tales of the Walking Deadről, és egy új spin-offról is lehullott a lepel.

Jó darabig nem láthatjuk még a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

A rajongók kérdésére a Paradox Interactive vezérigazgatója megerősítette, hogy a játék továbbra is készül, és jó kezekben van, de az idei PDXConon még biztosan nem lesz ott.

Mára is jutott egy előzetes a Gyűrűk Ura-sorozatból

Alacsonyan szállnak mostanában a Gyűrűk Ura-előzetesek, és természetesen a San Diegó-i Comic-Cont sem úsztuk meg újabb kedvcsináló nélkül.

A tervezettnél később érkezik a következő Assassin's Creed

A Ubisoft a legutóbbi pénzügyi jelentése során jelentette be, hogy elhalasztja az új Avatar-játék megjelenését, és egy másik, "kisebb prémiumjátékát" - kiderült, hogy ez az új Assassin's Creed.

Végre belenézhetünk a Shazam! folytatásába is

A DC Comics-rajongóknak is hozott újdonságot a San Diegó-i Comic-Con: végre belenézhetünk a Shazam! folytatásába, és a Black Adam is kapott egy új kedvcsinálót.