Hírarchívum - 2022. augusztus

GC 2022: Látványos előzetest kapott a Quantum Knights

A koreai Space Dive Games egy pörgős előzetessel vitte ki a Gamescomra a játékát, melyben egybeforrnak a sötét fantasy és a science fiction stílusjegyei.

Csak jövőre jelenik meg a Flashback 2

Alig mutatták be a Flashback 2 gameplay teaserét, a játék azonban máris csúszás áldozata lett. A klasszikus sci-fi cím folytatása idén már biztosan nem készül el.

Prémium valutát vezet be a Hearthstone, a játékosok nem örülnek

A Blizzard átalakítja a Hearthstone korábbi mikrotranzakciós rendszerét. Az egyenes, valódi pénzben mérhető költések helyére egy prémium valuta kerül, ez azonban a könnyen felboríthatja a játék egyensúlyát.

Battlefield 2042 - visszatér a kasztrendszer, átalakulnak a térképek

Egy lépés előre, egy lépés hátra. A Battlefield 2042 legutóbbi helyzetjelentéséből megtudhattuk, hogy a DICE miként rázza gyatyába az online lövölde specialistáit és a laposnak ható térképeket.

MultiVersus - megérkezett Morty

A végtelen párhuzamos dimenziók végtelen számú Mortyjai közül jutott egy a MultiVersus csataterére is. A Warner bunyós játéka továbbra is piszkosul népszerű, az első szezon frissítései pedig menetrendszerűen érkeznek.

GC 2022: Nézd vissza az Opening Night Live műsorát + összefoglaló a bejelentésekről

Idén sem marad nyitóesemény nélkül a Gamescom, Geoff Keighley és az Opening Night Live 20 órától várja a játékosokat.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!

GC 2022: The Finals - online lövölde Battlefield-veteránoktól

Az ARC Raiders mellett egy másik játékon is dolgozik Patrick Söderlund új stúdiója. Egy rövid teaserrel beköszönt a The Finals, amely a csapatalapú online lövöldék sorát erősíti majd.

GC 2022: Áttekintő előzetesen a Warhammer 40.000: Darktide

A Vermintide-csapat legújabb kooperatív lövöldéje, a Warhammer 40.000: Darktide is színpadra került a Gamescom nyitóműsorán. A legújabb áttekintő előzetes bemutatja a véres lövölde alapjait.

GC 2022: Már lehet jelentkezni a The Outlast Trials bétájára

A hátborzongató horrorjáték-sorozat legújabb installációját egyedül vagy négyfős kooperatív módban is játszhatjuk majd.