Hírarchívum - 2022. augusztus

GC 2022: Újabb gameplay felvételen a Lies of P

A Lies of P egy soulslike-játék lesz, melyben Pinokkió bőrébe bújva vehetjük fel a harcot a gonosz erőkkel egy hátborzongató steampunk világban.

GC 2022: Under the Waves - víz alatti búvárkalandhoz adta a nevét a Quantic Dream

A Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human stúdiója ezúttal egy kisebb csapat, a Parallel Studio projektje mögé állt be. Az Under the Waves egy igazán személyes, víz alatti utazást ígér.

GC 2022: Már a jövő hónapban megjelenik az új Monkey Island

Alighanem az Opening Night Live egyik legkellemesebb meglepetésével szolgáltak Ron Gilberték: kiderült, hogy a Return to Monkey Island már szeptemberben megjelenik!

GC 2022: Játékmenet-bemutatón a Goat Simulator 3

Ha azt gondoltuk, hogy az előző játéknál már nem lehet őrültebb a Goat Simulator, akkor mindenképp nézzük meg a harmadik rész új gameplay trailerét!

GC 2022: Friss trailert, dátumot kapott a Sonic Frontiers

Ugyan a nagy csattanó már korábban le lett lőve, a Gamescom színpadán hivatalosan is megkapta a megjelenési dátumát a Sonic Frontiers. A novemberi premierre egy új előzetessel hangolódhatunk.

GC 2022: Rebootolják a Lords of the Fallent

Úgy tűnik, a CI Games elengedte a Lords of the Fallen folytatását, és helyette teljesen rebootolja a soulslike akció-szerepjátékot.

GC 2022: Hivatalosan is leleplezték a New Tales from the Borderlandset

Végre hivatalosan is leleplezték a Tales from the Borderlands folytatását, amely ráadásul még idén meg is jelenik.

GC 2022: Hátborzongató felvételeken a The Callisto Protocol

Újra megmutatta magát a Dead Space szellemi örököse, a The Callisto Protocol. A vadiúj, nyers gameplay felvételek láttán határozottan leszögezhetjük: ez a játék nem a szívbajosoknak való.

GC 2022: Újabb előzetesen a Hogwarts Legacy

Tovább pörög a Hogwarts Legacy marketinggépezete, ismét egy látványos előzetes érkezett a játékhoz.

GC 2022: Formálisan is bejelentették a Dune: Awakeninget

A Funcom már ideje nem csinál titkot belőle, hogy egy nyílt világú, túlélőelemekkel felvértezett MMO-t készít a Dune alapján - a Dune: Awakening most formálisan is bemutatkozott, és megkapta az első előzetesét.