Hírarchívum - 2022. szeptember

A Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a franchise történelmének legsikeresebb bétája

Nagyon népszerű volt a Call of Duty: Modern Warfare II bétatesztje, minden eddiginél több játékost sikerült bevonzania a lövöldének.

FIFA 23 - kikapcsolható lesz a minket cikiző kommentár

Már a nyakunkon van a FIFA 23 megjelenése, előtte viszont még egy apró érdekességet tudhattunk meg a játékról: kikapcsolható lesz benne a minket kritizáló kommentár.

Hugh Jackman újra Rozsomák lesz a Deadpool harmadik részében

Amíg mi aludtunk, Ryan Reynolds ledobta az atomot: napra pontos dátumot kapott a Deadpool harmadik része, amelyben Hugh Jackmant is viszontláthatjuk majd Rozsomákként.

Befutott az Overwatch 2 utolsó előzetese

Jövő héten megjelenik az Overwatch 2, a Blizzard sikeres hero shooterének új felvonása, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is.

Új színben tündököl az Xbox-kontroller

A Microsoft egy új színösszeállítású kontrollerrel kedveskedik az Xbox-felhasználóknak: itt a Mineral Camo festésű Xbox-kontroller!

Újra mozgásban a Battlefield-veteránoktól érkező The Finals

Nem túl hosszú, ám annál látványosabb gameplay kedvcsinálót kapott a Battlefield-veteránok alapította Embark Studios első játéka, a The Finals.

Megérkezett az Epic Games Store-ba az üzlet első NFT-játéka

Már az Epic Games Store-ból is elérhető a Blankos Block Party, amelyben NFT-ként adhatjuk és vehetjük a karaktereket és a kiegészítőket.

A Kalypso kiadásában jelenik majd meg a The Inquisitor

Némileg módosított címmel, a Kalypso kiadásában érkezik majd a jövő év végén a Jacek Piekara regényeit feldolgozó akció-kalandjáték.

Nem sok esély van rá, hogy Xboxra költöznek a Nioh-játékok

Noha a Team Ninja következő fejlesztése még a Game Pass kínálatába is bekerül, arra nem sok esélyt lát a csapat, hogy a Nioh-játékok eljutnak Xboxra.

Lássuk, mit ígér PC-n a Gotham Knights!

A master race képviselői fellélegezhetnek, hiszen a Gotham Knights PC-s változata is részletes testreszabási lehetőségekkel és kibővített funkcionalitással várja őket.