Hírarchívum - 2022. szeptember

Hivatalos: november végén rajtol el a World of Warcraft új kiegészítője

Aki figyelemmel követte a szivárgásokat, talán nem lepődik meg annyira, de azért a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla: november végén rajtol el a World of Warcraft: Dragonflight.

Hivatalos: a Google kivégzi a Stadiát

Mindenki számára világos volt, hogy a Stadia felhős játékplatformja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Google végül bedobta a törölközőt: leállítják a szolgáltatást, és visszatérítik a korábbi vásárlásokat.

Tölthetők az Epic Games Store heti ajándékai

Csütörtök, délután, újabb ingyenes játékokkal vár az Epic Games Store. Ezúttal egy jópofa partijátékot és egy drónversenyes szimulátort vihettek magatokkal.

Izgalmas újdonságokkal, töltőképernyők nélkül érkezik a Dead Space-remake

A Dead Space remake-je több lesz egy szimpla vizuális ráncfelvarrásnál. A technikai újítások mellett extra pályaszakaszokat és részletesebb történetet kap a sci-fi horrorjáték.

Nyerd meg a Stray dobozos kiadását PS5-re!

A Magnew és a Gamekapocs közös nyereményjátékában a Stray dobozos változatát nyerhetitek meg PS5-re! Három jó válasz a beugró, hajrá!

Íme, a Games with Gold októberi játékai

Véget ért egy korszak, ezentúl már Xbox 360-os címek nélkül érkeznek az Xbox Live Gold havi ajándékai. Lássuk, milyen játékokat vághatunk zsebre októberben!

Egy héttel hamarabb érkezik a Scorn

Nem sűrűn adódik olyan helyzet, hogy csúszás helyett előrehozott megjelenésről számolhatunk be. A Scorn a vártnál egy teljes héttel korábban fut be PC-re és Xbox Series-konzolokra.

Saját lemezkiadót alapított a Bandai Namco

A Bandai Namco egy saját, kifejezetten videojátékos zenékre specializálódott lemezkiadót alapított, és már meg is jelent az első produktumuk.

A kritikusok dicsérik a The Chantot

Számos tesztelő már kipróbálhatta a The Chantot, és szinte kivétel nélkül mindenki dicséri a játékot. Most egy rövid videóban gyűjtötték össze, hogy mit gondolnak róla az újságírók.

Kiderült, mikor indul Európában a Sony új hűségprogramja, a PlayStation Stars

Már nem kell sokáig várnunk arra, hogy végre Európában, így Magyarországon is elinduljon a Sony várva-várt hűségprogramja.