Hírarchívum - 2022. szeptember

Óriási mérföldkövet ért el a Cyberpunk 2077

Az nem volt kérdés, hogy a CD Projekt RED legutóbbi játéka, a Cyberpunk 2077 nagyon jól teljesített az eladásokat tekintve, most pedig egy újabb óriási mérföldkövet ért el a cím.

Launch traileren a Moonscars

Végre megjelent a Black Mermaid stúdió legújabb 2D-s, soulslike metroidvania-játéka, nézzük is meg a premierre szánt előzetesét!

Earth From Another Sun - igázzuk le a galaxist!

Mit szólnátok hozzá, ha teljes csillagrendszereket hódíthatnátok meg egy hatalmas, élő MMOFPS-ben? Az Earth From Another Sun hatalmas ambíciókkal készül a nyílt próbakörére.

Tovább csúszik a Skull and Bones

Eddig is sokat csúszott a Skull and Bones, mit számít hát még néhány hónap? A novemberi premiert elvetve a Ubisoft csak jövő tavasszal küldi boltokba a kalózos játékát.

Íme, a PlayStation Plus Essential októberi játékai

Eddig is sűrűnek ígérkezett az október, tegyük hát ennél is sűrűbbé! Három nagyszerű címet vághatnak zsebre azok, akik befizetnek a PlayStation Plus alapszintjére.

Októberben érkezik a PC Building Simulator 2

Nem olcsó mulatság egy gamer számítógép megépítése, de a PC Building Simulatornak hála nem kell símaszkban a bankba rohannunk. A folytatás néhány héten belül meg is érkezik.

Overwatch 2 - nem kapják meg egyből az összes hőst az új játékosok

Az Overwatch 2 érkezése alaposan átszabja a Blizzard népszerű lövöldéjét, beleértve az új játékosok onboarding-élményét is. Az újoncok csak idővel, apránként oldhatják fel az eredeti Overwatch eddig ismert hőseit.

Hivatalosan is bemutatkozott a Wild Hearts

Az Electronic Arts Monster Hunter-szerű játékot készít a Dynasty Warriors csapatával! A japán körítésű szörnyvadászós játék ma végre megkapta az első kiadós előzetesét is.

Nem lesz multiplayer lehetőség a Mario + Rabbids: Sparks of Hope-ban

A játék vezető producere szomorú hírt közölt a játékosokkal. A Ubisoft soron következő Nintendo Switch-exkluzív nagyágyúja nem fog multiplayer játékmódot tartalmazni.

The Dark Pictures Anthology - natív újgenerációs portot kapott a Man of Medan és a Little Hope

A Supermassive Games felturbózta a The Dark Pictures Anthology-sorozat első két részét. A látvány és a töltési idő javulása mellett új tartalom is érkezik a Man of Medan és Little Hope játékokhoz.