Hírarchívum - 2022. szeptember

A Plague Tale: Requiem - jöhet még egy sztoritrailer?

Vészesen közeledik az A Plague Tale: Requiem megjelenése, de a készítők addig sem hagynak minket látnivalók nélkül. Lessetek meg egy új sztoritrailert!

Frissítve: A Logitech buktathatta le a fehér Xbox Series X-et

Eddig legfeljebb utángyártott borításokkal varázsolhattuk csupa fehérré az Xbox Series X-et, meglehet azonban, hogy már úton van konzol gyárilag fehér változata is. A Logitech új reklámjában már ki is sasolhatunk egyet.

Megosztó lesz a MultiVersus mai frissítése

Tovább zakatol a Warner Bros. verekedős platformjátéka, a legújabb frissítés azonban bőven hoz magával jót is és rosszat is. A legújabb hős érkezését jóval lassabb fejlődés kíséri.

Szakított a Take-Two és a People Can Fly

Az Outriders és a Bulletstorm fejlesztői két éve dolgoznak közös projekten a Take-Two-val, a kiadó azonban most beszüntette a kapcsolatot a People Can Fly csapatával.

Saját játékfejlesztő-stúdiót nyitott a Netflix

A Netflix továbbra is komolyan gondolja a játékiparba való belépését. A streamingszolgáltató Finnországban alapította meg az első teljesen saját stúdióját.

Újabb előzetest kapott az I.G.I. Origins

Lopakodásban és puskaropogásban is gazdag előzetessel jelentkezett az I.G.I. Origins. A széria előzménysztorija a 80-as évekig repít vissza bennünket, mégpedig egy MI6-ügynök bőrében.

Megvannak a 2023-as E3 dátumai

Három év kihagyás után jövő nyáron végre teljes élő eseményként tér vissza az E3. A pontos dátumok mellett megtudtuk azt is, hogy külön napokat és csarnokokat szánnak az iparág képviselőinek és a játékrajongóknak.

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.

Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.

Úgy tűnik, hogy a For Honor is tiszteletét teszi Dead by Daylightban

Nagyon úgy fest, hogy hamarosan a Ubisoft kardozós játéka, a For Honor is vendégeskedik majd a Dead by Daylight világában.