Hírarchívum - 2023. január

Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Elhunyt Annie Wersching, a Tesst alakító színésznő a The Last of Usból

Az eredeti The Last of Us számtalan emlékezetes karakterrel gazdagította a videojátékipart, köztük Tessel. Az őt alakító színésznő a napokban távozott az élők sorából, mindössze 45 évesen.

Új előzetesen a Street Fighter 6

Az idei év egyik legjobban várt verekedős játéka új előzetest kapott, melyben az új kommentátor hangja mellett egy kis gameplayt is kapunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk új játékok nélkül, számtalan ígéretes indie-címmel gazdagodunk az elkövetkezendő napokban.

A Steam Labs kísérletezik a játékok DLC-it rendszerező funkcióval

A Steam továbbra is az egyik legsikeresebb játékplatform, mivel a Valve csapata mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja a játékosokat és mindig új funkciókat próbálgat. Itt a legújabb kísérlet.

Az Avatar: A víz útja minden idők negyedik legnagyobb bevételt hozó filmje

Az Avatar: A víz útja alig több mint egy hónappal ezelőtti bemutatása óta továbbra is uralja a mozivásznat, és most már minden idők negyedik legtöbb bevételt hozó filmje.

Bob Iger nagy változtatásai a Disney-nél további leépítésekhez vezethetnek

Bob Iger visszatérésével a Disney a televíziós üzletágak összevonását és a marketingrészleg átszervezését tervezi, ami újabb elbocsátásokhoz vezethet.

A 17 éves D&D Online idén kap egy mini bővítést

A Standing Stone Games új tartalmakkal és egy roadmap nyilvánosságra hozatalával ünnepli a D&D Online 17. évfordulóját.

HunGame.blog interjúsorozat #2

A Hungame 22/23 interjúsorozat második gyűjtésében többek közt olyan témákról lesz szó, mint hogy mit jelent egy Epic Megagrants támogatást megnyerni, milyen világsikerű franchise-okhoz flipper asztalt készíteni és hogy kik adtak ki először itthon Nintendo Switchre játékot.

Phil Spencer szerint a 2022-es év igazán gyenge volt a videójátékok terén

A Microsoft játékrészlege 2021-ben olyan címeket jelentetett meg, mint a Forza Horizon 5, a Halo Infinite, az Age of Empires 4 és a Psychonauts 2. Mi történt a tavalyi évben?