Hírarchívum - 2023. március

Augusztusra csúszik az Atlas Fallen

A Focus Entertainment és a Deck13 bejelentette, hogy az Atlas Fallen mégsem jelenik meg májusban, helyette csak augusztus elején került a boltokba. Az akció-RPG-nek kell egy kis plusz fejlesztési idő, hogy a lehető legjobb legyen.

Törölték az E3 2023-at

Miután az összes nagyobb konzolgyártó és kiadó úgy döntött, kihagyja az idei kiállítást, nem ért minket váratlanul a hír, hogy ebben az évben mégsem rendezik meg az eseményt.

Jövő héten érkezik a Disney Dreamlight Valley legújabb frissítése

A jövő héten megjelenő új bővítésben Az oroszlánkirály további karakterei csatlakoznak Dreamlight Valley lakóihoz.

Megvannak az Epic Games Store legújabb ajándékai!

Az Epic Games Store töretlenül teszi ingyenessé a játékokat hétről hétre: ezúttal egy poszt-apokaliptikus kaland és egy aranyos, kézzel rajzolt roguelike cím várja a játékosokat.

A Horizon: Forbidden West - Burning Shores legújabb felvételei landoltak a Twitteren

A hamarosan megjelenő PlayStation exkluzív Horizon: Forbidden West - Burning Shores DLC fejlesztői bemutattak egy eddig még nem látott gépszörnyeteget a rajongóknak.

Nyilvánosságra hozták az áprilisi Xbox Live Gold játékokat

A Microsoft bejelentette a 2023. áprilisi Xbox Live Games with Gold címeket, a listához csatlakozik a Peaky Blinders: Mastermind és az Out of Space is.

A PS VR2 eladásai nem muzsikáltak jól az első hónapban

A PlayStation VR2 2023. februárjában került a nagyközönség elé, azonban fele annyit sem sikerült eladniuk belőle, mint amennyit terveztek.

Érkezik az Evil Dead - Game of the Year Edition!

Az Evil Dead-franchise 2020-as co-op és PvP videójátéka április végén egy újabb kiadással gazdagodik. A Game of the Year Edition többek között tartalmazza majd a korábban megjelent összes letölthető bővítést is.

Traileren az Odinfall

A játék korai hozzáférésben fog érkezni a Steamre, konzolos megjelenésről egyelőre nincs hír. A vikinges rogue-lite traileréből sugárzik az őrült hangulat, szerencsére már nem kell sokat várni rá

Áprilisban jön a Rusted Moss

A pixel art metroidvania játékot három stúdió is fejleszti. A játék Steamen fog debütálni a következő hónapban. Egy rövid trailer is érkezett a játékhoz.