Hírarchívum - 2008. augusztus

GC 2008: A tizedik videóözön

Elérkezett a tizedik videóözön, amelyben szerepel a Spore, Vampire Rain: Altered Species, Mercenaries 2, Far Cry 2, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty stb.

GC 2008: Már készül az új Harmonix játék

A Guitar Hero első részeiért, valamint a Rock Band sorozatért felelős Harmonix már keményen dolgozik legújabb játékán - ami ismét forradalmi lesz.

GC 2008: Giga galériafrissítés - negyedszerre

A negyedik alkalomra többek közt Age of Pirates, Arma 2, Total War, Midnight Club, SOCOM, Stargate és Street Figter jutott. Érdemes meglesni!

GC 2008: Mercenaries 2 World in Flames gépigény

Megérkezett a Mercenaires 2:World In Flames gépigénye. Ilyen erős gép kell annak, aki szeretne az új sandbox tipusú akciójátékkal nyomulni!

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

GC 2008: Dragon Age: Origins látnivalók

Új látnivalók láttak napvilágot a BioWare legújabb játéka kapcsán, amely a Dragon Age: Origins nevet viseli és 2009 elején jelenik meg.

GC 2008: Botok a Killzone második részében

A Playstation 3 exkluzív FPS, a Killzone második része nem csak remek egyjátékos, hanem ígéretes online mókával is szórakoztatni szeretné a játékosokat.

GC 2008: Szépülni fog a World of Warcraft?

Óriási rajongóbázis ide, kiváló játékmenet oda, a World of Warcraft sosem volt szép játék, ráadásul az alatta futó motor az idő múltával egyre inkább elavultabb lesz.

GC 2008: Left 4 Dead - van esély a PS3-as verzióra

Bár az Official PlayStation Magazine hasábjain már olvashattunk róla, hivatalosan nem erősítették meg a készítők, hogy készülne PS3-as Left 4 Dead.

GC 2008: NFS Undercover fényképek és rajzok

Nagy a hájp a Need for Speed: Undercover körül. Néhány behind the scenes fotó kíséretében ezúttal új rajzok érkeztek - hivatalos gameplay videó viszont továbbra sincs.