Hírarchívum - 2008. augusztus

GC 2008: Új Tomb Raider Underworld részletek

A Games Convention alkalmából újabb információk láttak napvilágot az idén novemberben majd' minden platformra megjelenő Tomb Raider: Underworld-ről.

GC 2008: Az első Ride to Hell screenshotok

Szex, drog és rock and roll. A Ride to Hell a 60-as évek törvényen kívüli motorosainak világát hozza el képernyőinkre - és most itt vannak az első képek is!

GC 2008: A kilencedik videóözön

A kilencedik összeállításban látható a Midnight Club: Los Angeles, This is Vegas, The Chronicles of Spellborn, Mirrors Edge, Resident Evil 5 stb.

GC 2008: Madworld - nem lépi túl a határt

Különösen brutális játéknak ígérkezik a Wii-exkluzív Madworld, ám a Sega ígéretei szerint a játék nem lépi túl a határt, így elfogadható korosztály-besorolást kaphat majd.

GC 2008: Elkészült a Crysis Warhead

Befejeződtek a Crysis Warhead munkálatai: a magyar fejlesztésű produktum szeptember 12-én kerül a boltok polcaira exkluzív multiplayer-tartalommal.

GC 2008: Szeptemberben jön a Samba de Amigo

A Gearbox műhelyében készülő újgenerációs Samba de Amigónak bejelentették a megjelenési dátumát, emellett pedig sok más érdekességre is fény derült.

GC 2008: Risen főhős leleplezve, itt a trailer is

A Risen a Gothic sorozatot is jegyző Piranha Bytes legújabb játéka. Eddig nagy volt a titkolózás, de ma végre felfedték a főhőst, sőt kijött az első trailer is!

GC 2008: A Taito beperelte a Games Conventiont

A Taito beperelte a Games Conventiont, a szervezők ugyanis engedély nélkül használják a Space Invaders pixelszörnyét - ami lehet, hogy nem is az.

GC 2008: Online co-op a LIVE-os Duke 3D-ben

Szeptemberben érkezik az 1996-os Duke Nukem 3D felújított változata. A cucc az Xbox LIVE Arcade címek közt keresendő majd, és lesz benne online co-op is!

GC 2008: A nyolcadik videóözön

A nyolcadik összeállításban helyet kapott a MotoGP 08, X-Blades, NBA Live 09, Darksiders: Wrath of War, Warhawk, Mercenaries 2, Lord of the Rings: Conquest stb.