Hírarchívum - 2010. október

A Blizzardnál is előrendelhető a Cataclysm

Sok időt spórolhatnak meg a játékosok, ha a Blizzardnál rendelik elő a World of Warcraft legújabb, Cataclysm című kiegészítőjét. Ez az első ilyen lehetőség a népszerű MMORPG pályafutása során, a rajongók így hamarabb kezdhetnek el játszani, mivel megússzák a sorbanállást és várakozást.

Képeken a Nintendo Wii Remote Plus

Húsz új képet kaptunk a Nintendótól, ezeken a Wii új kontrollere látható: a Remote Plus novemberben kerül boltokba, és négy színben lesz kapható. Méretre és külsőre megegyezik az eredeti irányítóval, ezért bármelyik kiegészítőt csatlakoztatható lesz rá, ezúttal viszont nem lesz szükség Motion Plusra.

HWSW: Megújul a Games for Windows piactere

Megújult piactérrel turbózza fel Games for Windows platformot november közepén a Microsoft, írja a HWSW. Az Xbox Live-val párhuzamosan megjelenő új Marketplace-ben még több újdonság és akció várja a játékosokat, emellett a kliensprogram is csak magában a letöltésben fog szerepet játszani.

Életben van a 3DMark 11, itt az előzetes

A Futuremark régóta nem hallatott magáról, alig tudtunk valamit a népszerű 3D-s tesztprogram legújabb verziójával kapcsolatban, úgyhogy sokan egyszerűen azt gondolták, hogy a projekt meghalt. Nos, erről szó sincs, és erre a bizonyíték a brutális grafikát felvonultató új előzetes!

November elején startol az új Time Crisis

A játéktermek kedvencének új része novemberben startol PlayStation 3-on, s egy nagyon komplett, mindenféle extrát tartalmazó csomaghoz jut majd az, aki megvásárolja a Time Crisis: Razing Stormot. Természetesen a Move kompatibilitás sem maradhat el.

A Remedy sem számított ennyi fejlesztésre

A stúdió most már elismeri, hogy túl korán mutatták be az Alan Wake-et, és gyakorlatilag ugyanabba a csapdába estek, mint annak idején a Max Payne-nel. Ettől függetlenül a csapatban mindenki elégedett azzal, amit végül letettek az asztalra, s büszkék magukra.

Folytatást kaphat később a Zeno Clash

A chilei központú játékfejlesztő csapat, az Ace Team mindenkit meglepett a Zeno Clash elkészítésével. Valakit pozitívan, engem speciel inkább negatívan, mindenesetre az üzlet láthatóan beindult. Most épp egy másik játékon dolgoznak, de tervben van a Zeno Clash 2 is.

Red Dead Redemption - zombiirtás rímekben

Csak nem tudunk betelni a Red Dead Redemption: Undead Nightmare előzeteseivel, igaz, a Rockstar nem is hagy sok választási lehetőséget. A legújabb trailerben például verset szaval a narrátor, közben pedig a zombikkal elárasztott multiplayer dübörög másfél percen keresztül - nekünk nagyon tetszik!

NFS: Hot Pursuit - ki lesz a legjobb fakabát?

Új trailer érkezett a Need for Speed: Hot Pursuitről, amelyben közel másfél perces ízelítőt kaphatunk a játékbeli rendőrök életéből. Nincs rossz dolguk, valószínűleg errefelé is többen elfogadnának szolgálati autóként olyan járgányokat, mint amilyeneket a játékban vezethetünk majd - már ha az ő oldalukra állunk.

A Capcom számolt a DmC körüli felháborodással

Az elmúlt hetekben talán az új Devil My Cry, azaz a DmC csapta le a biztosítékot a legtöbb játékosnál: a Capcom a brit Ninja Theory-nak szervezte ki az új játék munkálatait, akik nem voltak restek Dante külsejét is alaposan átalakítani - a rossz hír az, hogy ez egy is marad, a kiadó pontosan így tervezett mindent.