Hírarchívum - 2010. október

Fable III - ingyenes extrák az új példányok mellé

A használt játékok helyett logikus módon az új példányok vásárlására ösztönzi a játékosokat a Microsoft: a Fable III-hoz kapott egyszer felhasználható kódokkal különféle extrákat oldhatnak fel a játékosok. Az új rész jövő héten érkezik, utoljára még kaptunk egy hangulatos in-game jelenetekkel teletűzdelt videónaplót is.

Mafa II - mozgókép Joe kalandjairól

Év végén, az első tippek szerint talán novemberben érkezik a Mafia II következő DLC-je, a Joe's Adventure, amelyben Vito országos cimboráját irányíthatjuk majd néhány óra erejéig. A kiegészítőről a minap érkezett meg az első trailer, másfél percnyi hangulatbombát ajánlunk most a figyelmetekbe!

Novemberben jön HD-konzolokra az NBA Jam

Az NBA Elite 11 csúszása betett az Electronic Arts-nak, igaz, a kiadó minden erejével azon van, hogy valamilyen úton kárpótolja a játékosokat és persze magát - elvileg ezért lesz külön is kapható a PS3-ra és Xbox 360-ra írt NBA Jam. A játék novemberben, nyomott áron érkezik, az online funkciók még nem lesznek teljesen elérhetők.

Új BioShock: Infinite screenshotok érkeztek

Habár a BioShock: Infinite megjelenése még a nagyon távoli jövőben leledzik, az Irrational Games legalább nem hagy hidegen minket hónapokig a bejelentés után. Most négy, varázslatos képlopattal kápráztatják el a közönséget, melyen egy új ellenségtípus figyelhető meg. Vigyázat! Óvakodj a varjútól!

A LittleBigPlanet 2 és a Portal összefonódása

Merje valaki azt mondani, hogy a Media Molecule új játékának szerkesztőfelülete nem enged teret a felhasználók fantáziájának szárnyalásának? Erre már a bétázók is rájöttek, egymás után jönnek a zseniálisabbnál zseniálisabb tartalmak, például korábban komplett vietnámi FPS-t gyártottak belőle. Most a Valve-n a sor.

Itt az új hivatalos Kinect TV-reklám

Ameddig magunk sem pillantjuk meg egy-egy kereskedelmi adó reklámszünetében, addig teljesen biztosak nem lehetünk, hogy vajon ezt a reklámblokkot küldi-e a Microsoft a TV-csatornáknak. Szeptemberben már három spottal is megismerkedhettünk, ám ez azoknál is több jelenetet tartalmaz.

Így készültek az Epic Mickey animációi

A közeljövő egyik legérdekesebb Wii-exkluzív címének tűnik az Epic Mickey. Ha figyelmen kívül hagyjuk a tényt, miszerint maga Warren Spector bábáskodik a játék munkálatai felett, a kifordult Disney-világban játszódó akció-kalandjáték akkor is nagyon izgalmasnak tűnik - persze az ötlet mindenképpen a mester érdeme.

Új előzetest kapott a Bad Company 2: Vietnam

Bár az új Call of Duty során is eljutunk a vietnami hadszíntérre, egy valamit nem árt leszögezni: ahogy azt a fejlesztők is elmondták, a játék nem a vietnami háborút dolgozza fel, csupán akkor és arrafelé játszódik a története. Aki kőkemény napalmszagot szeretne reggelire, a Bad Company 2 új DLC-jét szerezze be.

HWSW: A Microsoft még mindig nem hisz a 3D-ben

Egyelőre ne álmodjanak kifejezetten térhatású megjelenítőkre optimalizált játékokról az Xbox 360-tulajok, legalábbis ezt lehet kiolvasni a Microsoft játékfejlesztő részlegét vezető alelnök szavaiból. Phil Spencer a CNN-nek nyilatkozott a legújabb divatról - a HWSW tolmácsolása következik.

Gran Turismo 5 - DLC-ként jöhetnek a motorok

Bár a Gran Turismo 5 régóta készül, és sokat is csúszik, néhány apróság nem kerül majd be a végleges változatba: Kazunori Yamauchi szerint például a motorok a bolti verzióból biztosan kimaradnak, de ha a játékosoknak van rá igénye, egy későbbi DLC formájában a kétkerekűek is tiszteletüket tehetik a játékban.