Hírarchívum - 2010. október

HWSW: Újabb razzia, legalább 8 torrentoldal leállt

Október 23. zavargásoktól mentesen telt Magyarországon, a rendőrségnek viszont így is akadt dolga. A hétvégén újabb Bittorrent-tracker oldalak szervereit foglalta le a rendőrség, az anyagi haszonszerzés céljával működtetett SMS-warez és fizetős FTP-szájtok megint érintetlenek maradtak, írja a HWSW.

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?

World of Warcraft - BlizzCon 2010 összefoglaló

Számomra minden BlizzCon leginkább érdekes részei azok, ahol a fejlesztők beszélnek arról, hogyan készítették el a játék egyes részeit. A World of Warcraft esetében persze minden fontosabb szekció képviselteti magát a művészektől a game designerekig.

Diablo 3 - az utolsó karakter, arénaharcok

Nagyobb bejelentések nélkül ért véget az idei BlizzCon, de kisebb meglepetésekből és érdekes információkból azért akadt bőven. A Diablo 3 fronton persze a legfontosabb, hogy végre bejelentették az utolsó karakterosztályt, a démoni démonvadász lánykát.

Novemberben jön a James Bond: Blood Stone

November első hete James Bondról fog szólni - mármint azok számára, akik kedvelik a brit titkosügynököt, annak kifinomult stílusát és a vodkamartinit. Ezekben a napokban minden platformon beugorhatunk a 007-es mellé: a Nintendo-platformokon az új GoldenEye-ban, míg a HD-gépeken a Blood Stone-ban.

DOTA-val és más modokkal bővül a Starcraft II

StarJeweled, Left 2 Die, Aiur Chef és Blizzard DOTA - mintha ezek a nevek ismerősek lennének valahonnan! Bár a legtöbbnek sok köze eddig nem volt a Starcraft-univerzumhoz, a Blizzard modifikációi révén a legnépszerűbb Starcraft II-es játékmódok közé avanzsálhatnak, hiszen viccesek és izgalmasak egyszerre.

Megérkezett a Football Manager 2011 demója

A Sports Interactive és a SEGA jóvoltából november 5-én érkezik a Football Manager 2011. Eddig olyan információkat kaptunk, miszerint az elődökhöz képest jóval tágabb menedzselési lehetőségek lesznek elérhetőek, és ha nem is gyökerestül, de a játékmenetet is jelentősen megreformálják. Most lehullt a lepel!

MMORPG-n dolgoznak a King's Bounty alkotói

Az MMORPG-k piacára is megpróbálnak betörni a King's Bounty alkotói, az orosz Katauri igazi adrenalin-injekciót ígér a műfaj szerelmeseinek. A Royal Questről nem sok konkrétum derült ki, igaz, a készítők a sajtóközleményben bájos részletességgel írtak le mindent, amit a játékban csinálhatunk majd.

Nem lesz konzolosítva a Battlefield 3

A DICE letette a kisdobosesküt: nem kapunk "konzolosított" a Battlefield 3-at. Noha az egyes verziók játékmenete ugyanolyan lesz, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a PC-s változatot csonkítják meg, inkább a konzolos változatokat igazítják majd hozzá a számítógépes játékhoz.