Hírarchívum - 2010. december

Mozgásban az ORION: Prelude

Multiplayer módra kihegyezett FPS-en dolgozik a Spiral Game Studios csapata: az ORION: Prelude-ban nem csak emberek lőnek majd emberekre, elvégre az ő kis harcukba hatalmas dinoszauruszok, például T-Rexek is belekavarnak majd. Az alfaverzióból rögzítettek két percet nekünk a srácok - csekkoljátok!

World of WarCraft a Kinecttel irányítva

Újabb mérföldkő, avagy egy újabb felesleges sallang a Kinect történetében? A következő videóból meggyőződhetünk, hogy egy integrált toolkit segítségével a világ legnépszerűbb MMORPG-je is irányítható a Kinecttel. A program segítségével más játékok is működhetnek hasonlóan.

Nintendo World 2011 - itt a 3DS játékok listája

A jövő hónapban nagy 3DS bejelentésekre készül a japán cégóriás a Tokióban zajló Nintendo World 2011-en, és ami a legfontosabb, végre kézzel fogható formában is kipróbálható lesz, mire képes majd a nextgen handheld masina. Befutott a kiállításon résztvevő 3DS játékok listája, csemegézzünk!

Újabb inFamous 2 gameplay jelenet

Nagy durranásra készül 2011-ben a Sony, számos olyan exkluzív címük jelentkezik folytatással, amik nagy kasszasikerre számíthatnak. Két éve az inFamous első része igazi meglepetésnek számított, a Sucker Punch szuperhősös játéka túlment minden határon. Most 5 perc erejéig belenézhetünk a folytatásba.

Uncharted 3 - mozgásban a Chateau pálya

Az olasz Eurogamer jóvoltából két gameplay videóban is gyönyörködhetünk. A helyszín már ismerős: a lángokban álló kastélyba nyerhetünk bepillantást, némi fegyveres tűzharccal kiegészítve. Az Uncharted 3: Drake's Deceptionben a harc még kicsit féllábon áll, ennek ellenére a látvány pazar.

The Last Story - videón a harcrendszer

Bár a The Last Story új előzetesét japánul gagyogják végig a fejlesztők, azért néhány érdekességet így is le tudunk szűrni Hironobu Sakaguchi legújabb alkotásáról. Az pedig már most biztosra vehető, hogy a Nintendo Wii-n eddig még csak kevés ilyen szerepjátékkal találkozhattunk - ha találkoztunk egyáltalán.

Tavasszal jöhet Európába a PlayStation Phone

Bár a Sony nem erősítette még meg a PlayStaiton Phone becenéven emlegetett eszköz létezését, mostanra nagyon úgy néz ki, hogy nem az a kérdés, hogy előrukkolnak-e ilyen telefonnal a japánok, hanem az, hogy mikor teszik ezt meg. Most megkaptuk a választ, legalábbis egy japán lap úgy véli.

Márciusban jönnek nyugatra az új Pokémon-játékok

Mi ugyan szégyenszemre lemaradtunk picit a Pokémonok történetében (Pikachu már átalakult?), viszont a Nintendo folyamatosan gyártja az újabbnál-újabb játékokat a zsebszörnyek főszereplésével. A Pokémon Black és White verziói Japánban már letarolták a piacot, most pedig jöhet a nyugat!

Test Drive Unlimited 2 - az első fejlesztői napló

Gameplay jelenetekkel színesített, fejlesztői videónapló érkezett a Test Drive Unlimited második részéről. A közel öt perces videóban szó esik gyakorlatilag mindenről, ami a folytatásra vonatkozik - már csak az a kérdés, hogy miről fognak beszélni a srácok a következő epizódban?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kiábrándítóan kevés újdonság vár ránk a héten, mind a játékmegjelenések, mind a filmpremierek terén. Sebaj, úgyis szükség van egy-két olyan hétre, mikor be tudjuk pótolni az ősszel felgyülemlett slágercímeket. A Dead Rising 2 legújabb DLC-jét azért ajánljuk a figyelmetekbe, azt nem szabad kihagyni!