Hírarchívum - 2010. február

Unalmasak a mostani FPS-ek -mondja Mr. Black

Stuart Black, a PS2/Xbox klasszikus BLACK játék atyja szerint a jelenlegi FPS-ek marhára unalmasak. Igaz, ő nem ilyen szépen fogalmazott.

Valamikor visszatérhet a Halo-szériához a Bungie

A Bungie tervei szerint hosszú ideig a Halo: Reach lesz az általuk fejlesztett utolsó Halo játék. Persze nem kizárt, hogy a jövőben még visszatérnek gyermekükhöz.

Elhunyt Mark Beaumont, a Capcom ügyvezetője

Ma reggel, minden előjel nélkül elhunyt a Capcom alelnöke, ügyvezető igazgatója, és az amerikai és európai kiadásért felelős vezetője, Mark Beaumont.

Metal Gear Solid 5 lett volna a Peace Walker

Hideo Kojima és brigádja már sokat hangoztatta, hogy a PSP-re készülő Peace Walker az igazi folytatás, ám azt nem tudtuk, hogy eredetileg MGS5-nek is nevezték.

24 órás informatikai verseny diákoknak

Útjára indult az INFOmaraton 2010, a 24 órás informatikai verseny! Jelentkezz Te is két barátoddal és felkészítő tanároddal, hiszen a fődíj nem más, mint egy út Rómába!

Elkészült a Dawn of War II: Chaos Rising

Elkészült a Warhammer 40.000: Dawn of War II első kiegészítő lemeze, a Chaos Rising. Az expanzió új egyjátékos kampánnyal és megújult multival várja a fanatikusokat.

További extrákkal bővül a BioShock 2

Alig jelent meg a BioShock 2, a 2K Games máris bejelentette az első, letölthető formában elérhető kiegészítőt - a következő hónapokban lesznek még más DLC-k is.

Red Steel 2 - igazi hardcore játék Wii-seknek?

Nagyívű ígéreteket tett a Red Steel 2 fejlesztését vezető Jason Vandenberghe - szükség is van az erős marketingre, az új részen nagyon sok múlik ugyanis.

XP-támogatás nélkül érkezik a Just Cause 2

Fény derült a Just Cause 2 minimális és ajánlott rendszerigényére: vigyázat, az új rész nem fogja támogatni a DirectX 9-et és a Windows XP-t sem!

Metro 2033 - a PC-s verzió lesz a legszebb

Az orosz 4A Games technikai vezetőjét kiengedték a számítógép elől, s hosszú oldalakon keresztül regélt a Metro 2033 motorjának grafikai részleteiről.