Hírarchívum - 2010. április

Drew Brees kerül a Madden NFL 11 borítójára

Megérkeztek az első információk az idei Madden NFL-játékról, és végre mozgásban is szemügyre vehetjük az alaposan felturbózott, virtuális amerikai focit.

Test Drive Unlimited 2 - Ibizától Oahuig?

A német GameStar a következő számában jelentkezik majd a Test Drive Unlimited 2 előzetesével. Hogy növelje az érdeklődést, már most egy rendkívül érdekes infót hintett el.

Interstellar Marines - jön a második fejezet

Hamarosan megérkezik a ZeroPoint Software játékának, az Interstellar Marines legújabb fejezete, a Running Man - erről érkezett most egy új videó.

Lezárult a Fortix nyereményjáték, gratulálunk!

Legutóbbi nyereményjátékunkban kisorsoltunk öt darab Steam kódot a Fortix című magyar mini játék ingyenes letöltéséhez. A nyerteseknek gratulálunk!

Vigyázat! Super Mario Galaxy 2 videódömping

Az év egyik legjobban várt Wii játéka a Super Mario Galaxy 2, melyből nem kevesebb, mint 9, azaz kilenc darab videó futott be a mai napon. Hát kell most bármit is mondani?

Befutottak az első scannelt képek a FEAR 3-ból

A FEAR 3 készültét idén április elején jelentette be a Warner Bros és a Monilith, ma pedig befutottak az első, sajnos igen rossz minőségű, de annál beszédesebb képek is.

A PS3-as Splinter Cell egyelőre csak álom

Sam Fisher kalandjainak legújabb része PC-re és Xbox 360-ra készült el, ám a Playstation 3-as változatról egyelőre nem érdemes álmodozni.

Nem Starcraftozhatunk majd amerikai barátokkal

Nem lesz kontinenseken átívelő multiplayer a Starcraft 2-ben, legalábbis az első napokban, hetekben. A Blizzard csak régión belüli barátokkal enged majd játszani.

A Fox miatt nem szerepelt jól az Avatar-játék

A film producere szerint a 20th Century Fox a hibás azért, hogy a mozikhoz képest a játékboltokban jelentősen rosszabbul szerepelt az Avatar.

Mégsem jelenik meg idén az Arkham Asylum 2?

Egy brit játékáruház úgy tudja, idén már nem fog megjelenni a Batman: Arkham Asylum folytatása. A csúszás oka, hogy a kiadó el akarja kerülni a karácsonyi tumultust.