Hírarchívum - 2010. június

Xbox 360-ra is megjelenik a 3DS-es Saints Row

A Nintendo 3DS-re készülő Saints Row alcíme Drive By lesz, erősítette meg a THQ alelnöke, Danny Bilson - még érdekesebb hír, hogy a játék Xbox 360-ra is megjelenik!

Csak egy befejezése lesz a Mafia 2-nek

Bár a fejlesztők korábban négyet is terveztek, végül csak egyetlen befejezése lesz a Mafia második részének, tudta meg az IncGamers stábja.

Medal of Honor - interjúk a Tier 1 katonáival

A Tier 1 egységet a legkeményebb feladatokkal bízzák meg Afganisztánban, az új Medal of Honor pedig az ott szolgáló katonák küldetéseit dolgozza majd fel.

Két-három év múlva jöhetnek az új konzolok

A Capcom európai igazgatója, a David Reeves szerint két-három év múlva érkezhet meg a következő konzolgeneráció - sokan korábban is ezt tippelték.

Crisis in the Gulf - a játékosok az olajfolt ellen

Vérszemmel szoktunk lecsapni az Xbox Live Indie programjának egy-egy gyöngyszeméért: legutóbb a Crisis in the Gulfra figyeltünk fel a Kotaku jóvoltából.

Világháborús Assassin's Creedre nincs igény

Patrice Désilets, az Assassin's Creed sorozat egykori szellemi atyja mondta azt, hogy egy világháborús folytatást ő egyáltalán nem tartana érdekesnek.

BioShock 2 - sikeres volt, de mégsem

A BioShock 2-vel szemben óriásiak voltak az elvárások, talán pont ezért csalódtak ilyen sokan a folytatásban. A Take-Two szerint üzletileg sikeres volt a játék.

Már nem veszteséges a PlayStation 3

Technikai értelemben már nem veszteséges a PlayStation 3: Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke erősítette meg, hogy minden eladott gép után keresnek egy picit.

Milo & Kate - techdemó, és nem rendes játék

Bár a Peter Molyneux által tavaly bemutatott Milo & Kate munkacímet viselő projekt rendkívül jól demonstrálta a Kinect képességeit, igazi játék sosem lesz belőle.

Egy hónapot késik a Dead Rising második része

Az X10-en bejelentett dátumhoz képest egy hónapot csúszik a Dead Rising folytatása. A késés oka nem ismert, és a Case Zero megjelenéséről sem tudunk semmit.