Hírarchívum - 2010. június

Jön a Metro 2034, ismét 3D támogatással

Dimitrij Glukovsky második bestsellerjéből is készül játékadaptáció, amely a kitűnő Metro 2033 egyenesági folytatása lesz, mutánsokkal és moszkvai metróval.

Mozgásérzékelős cicik a 3DS-es Dead or Alive-ban

A Dead or Alive-sorozat hölgyszereplői igen jó adottságokkal vannak megáldva, a játékokat fejlesztő Team Ninja pedig nem is győzi ezeket kihangsúlyozni.

Új Red Faction készül PSN-re és XBLA-re

A THQ amolyan marketingeszközként fejleszt egy új, kizárólag letölthető formában elérhető Red Faction játékot, melynek megjelenése az év végén várható.

Elindult a PlayStation Plus

A ma megjelent PS3- és PSP-frissítésekkel hivatalosan is elstartolt a PlayStation Plus, a PlayStation Network prémium, fizetős szolgáltatása.

All Points Bulletin - reklámok a beszélgetések alatt

Annak ellenére, hogy a héten elinduló All Points Bulletin nevű MMO meglehetősen rugalmas fizetési rendszerrel operál, a reklámozás annál kirívóbbnak tűnik.

HWSW: Mit várhatunk a Windows 8-tól?

Egy, a Microsoft érdekeltségi köréből kiszivárgott prezentáció alapján képet kaphatunk arról, milyen újdonságok várhatók a Windows 8-ban, írja a HWSW.

Mafia II - több, mint hat perces gameplay videó

A Mafia II szinte napra pontosan két hónap múlva foglalja el helyét a boltok polcain. Vito Scaletta kalandjára már nagyon sok játékos kíváncsi, mondjuk, nem is ok nélkül.

Még több klasszikust újítana fel a Sony

Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios fejese határozottan állítja, hogy a jövőben még több PlayStation 2-es klasszikust fognak felújítani a PlayStation 3-ra.

Spec Ops: The Line multiplayer részletek

A Yager Studios színeiben maga Corey Davis erősítette meg, hogy az új Spec Ops többjátékos módja szorosan kötődik a sztorihoz és a kampányhoz.

Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.