Hírarchívum - 2010. június

Treyarch: a Black Ops lesz a legjobb Call of Duty

Hiába tűnik nagyon ígéretesnek az új Medal of Honor, a Treyarch feldobta a labdát legutóbbi nyilatkozatában: a Black Ops lesz a legjobb Call of Duty.

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.

Új játékon dolgoznak a Split/Second készítői

Egy eddig be nem jelentett autós stuffon dolgozik a Black Rock Studios, erről a fejlesztők honlapján meghirdetett állásajánlatokból értesültünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is lesz egy-két érdekesebb megjelenés: jön a Singularity, a LEGO Harry Potter, az új Sniper, a Sin & Punishment folytatása és a Last Airbender adaptációja is.

Need for Speed World: új bétateszt indult

Új bétafázis vette kezdetét mától az EA kizárólag online élményekre koncentráló Need for Speed World-jében. Egy rakás új lehetőség került beépítésre.

Ma nyílt meg a szegedi Wii Klub

Ma délelőtt nyitotta meg a kapuit Szegeden a Wii Klub. A Nintendo gépe nem pusztán játékra, hanem testmozgásra is jó, az ötletgazdák pedig pont ezt szeretnék kihasználni.

Koreában ingyen StarCraft 2 jár a WoW-osoknak

Az ázsiai ország mindig is megkülönböztetett figyelemben részesült a Blizzard részéről, most egy teljesen egyedi előfizetési modellről érkezett hír a térségből.

A MGS: Peace Walker lenyomta a Red Deadet

Egy PSP-exkluzív cím esetében ritka, hogy lenyomja a konkurens, nagygépes sikerjátékokat eladási számokat tekintve, most mégis pontosan ez történt.

Sniper: Ghost Warrior - trailer a megjelenésre

Már leemelhető a boltok polcairól a City Interactive hiánypotló (?) alkotása, ahol csip-csup helyi konfliktusokba szólhatunk bele mesterlövészpuskánk távcsövével.

A világ legmagasabb trófea-pontszáma

Mikor 2008 júliusában a Sony elindította játékaiban a trófea-támogatást, egészen más megközelítésbe került egy cím végigjátszása. Ma már "kimaxolásról" beszélünk.