Hírarchívum - 2010. június

Jövőhéten inFamus 2 trailer, gameplay jelenetekkel

A múlt héten a Sony az E3-as konferenciáján már lerántotta a leplet az inFamous 2-ről, ám tényleges játékmeneti képsorokkal jövő hétig várnunk kell.

Takeuchi nem vesz részt a Resident Evil 6-ban

A Resident Evil 5 és a Lost Planet 2 producere megerősítette, hogy nem vállal szerepet a Resident Evil 6 fejlesztésében, viszont a Capcomtól nem szakad el.

Crysis 2 - mentsd a menthetetlent

A Crytek új dobása bizony ezernyi nehézséget állít szembe a játékossal, amolyan túlélési tippek érkeztek új trailerbe ágyazva a Crysis 2-ből. Éjjeli körséta a betondzsungelben.

Kojima folytatja a Metal Gear Solid-sorozatot

Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.

A Bungie először Halo 4-et akart csinálni

A Bungie utolsó Halo-játéka a Reach lesz, érdekesség azonban, hogy a készítők eleinte mindenképpen a negyedik részt akarták elkészíteni. Aztán másképpen döntöttek.

Jótékonysági Mario-maraton - immár harmadszor

A Child's Play nevű jótékonysági szervezet harmadszor rendezi meg az élőben is követhető Mario-maratont. A közben felajánlott pénz a gyermekkórházakhoz vándorol.

Molyneux: Wiimote vagy Move, egy kutya

Peter Molyneux szerint a Wiimote és a PlayStation Move lényegében ugyanolyanok, a neves játékdizájner - ki nem találjátok - a Microsoft előtt emel kalapot.

Élőszereplős film készül a Dead Rising 2 mellé

Maga Keiji Inafune készített élőszereplős filmet a Dead Rising 2 mellé: az ingyenes sorozat a játékkal együtt, augusztusban mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Letölthető a LEGO Harry Potter demója

Végre testközelbe került az első LEGO Harry Potter megjelenése, melyben a közkedvelt varázslótanonc első négy roxforti évét játszhatják végig a játékosok.

PS3-ra is elkészülhet az új 2D-s Castlevania

A múlt héten bemutatott Castlevania: Harmony of Despair egyelőre kizárólag Xbox 360-ra készül, viszont a készítők szerint nincs kizárva, hogy PS3-ra is megjelenjen a játék.