Hírarchívum - 2010. június

PlayStation 3-ra is megjelenik a Ni no Kuni

A Level-5 bejelentette, hogy Nintendo DS mellett - legyen bármennyire is furcsa a párosítás - PlayStation 3-ra is elkészül az új szerepjátékuk, a Ni no Kuni.

HWSW: Az iPhone-ok negyede két év alatt elromlik

Az iPhone 4 megjelenése körüli felhajtást kihasználva a SquareTrade statisztikát készített a telefon megbízhatóságáról és a leggyakoribb hibákról, írja a HWSW.

Macre is megjelent a Counter-Strike: Source

Mindenidők egyik legnépszerűbb online játéka már Macintoshon is elérhető, a megjelenés alkalmából pedig komoly frissítést kaptak a CS-játékosok.

Mégsem kapnak adókedvezményt a brit fejlesztők

Bár a brit konzervatív párt a választások előtt megígérte, most mégsem akarja csökkenteni a brit játékfejlesztők adóterheit - azt mondják, az eredeti tervek rosszak voltak.

Már karácsonykor kapható lesz a 3DS?

A Nintendo 3DS bejelentése óta megállás nélkül kapjuk az új információkat a konzolról, így mára is jó adag érdekesség érkezett - azon nyomban össze is gyűjtöttük őket!

26 játszható karakter lesz az új Mortal Kombatban

A Warnerhez került jogokkal a kiadó nem köntörfalaz: visszatérnek a gyökerekhez, minden eddiginél is brutálisabb MK várható, 26 játszható harcossal!

Késik X360-ra a Bad Company 2 Onslaught módja

A PS3 tulajok örülhetnek, hamarabb juthatnak hozzá a héten érkező új Bad Company 2 DLC-hez. Az Onslaught co-op élményekre helyezi a hangsúlyt.

Egyes Move-játékok támogatják a DualShock 3-t

A Sony régóta hajtogatja, hogy nem idegeníti el magát a hardcore játékosoktól sem, így néhány Move-t támogató játék a hagyományos kontrollerrel is irányítható.

Képeken az Alan Wake The Signal DLC

Befutott egy újabb adag screenshot az Alan Wake első letölthető tartalmából, amely másfél óra játékidővel toldja ki a történetet.

Portal 2 - részletek a kooperatív módról

A Valve designere, Erik Johnson tegnap regélt a Portal 2 osztott képernyős és online kooperatív módjáról. Ez teljesen más élményekkel kecsegtet.