Hírarchívum - 2011. december

VGA 2011: A PlayStation 3-exkluzív játék teasere

Ahogy azt korábban megírtuk, a Video Game Awards során egy PlayStation 3-exkluzív játékot is be fognak mutatni. Korábban új God of Warra és a Smash Bros.-hoz hasonló Title Fightra tippelt a közvélemény, azonban az új teaser ezekre a találgatásokra némileg rácáfol. Mutatjuk azonnal.

South Park: The Game - az első részletek

Egy lelkes olvasó máris kijegyzetelte a Game Informer legújabb számának leleplező előzetesét, befutottak a South Park: The Game első részletei. A játékban egy ismeretlen South Park-i srácot alakítunk, aki szerepjátékot játszik Cartmanékkel - ja, és jön PC-re is, meg lehet nyugodni.

Újabb pletykák a Wii U specifikációiról

Egy meg nem nevezett japán fejlesztő kotyogta ki nemrég a Nintendo következő generációs konzoljának hardverfelépítését. Ez még mindig nem hivatalos részlet, de már nagyjából fedheti a valóságot. Az úriember szerint a Wii U 50 százalékkal lehet jobb, mint a PS3 teljesítménye. Hiszi a piszi.

Masszív frissítést kap a Super Street Fighter IV

Hamarosan masszív frissítés érkezik a Super Street Fighter IV-hez, mely hatalmas változtatásokat léptet életbe. Még jó, hogy nem jelenik meg önálló kiadás formájában az Arcade Edition új verziója, mert szívnánk a fogunkat rendesen, lehúzásra gyanakodva. Az új trailert is megtekinthetjük.

A Télapó hozza a BF3: Back to Karkand DLC-t

A DICE végre bejelentette a Battlefield 3 első DLC-jének megjelenési dátumát. Ezek szerint ideje fényesíteni a csizmákat, elvégre a Mikulás helyezi majd bele a Back to Karkandot jövő hét kedden. Ja, ez csak a PS3-as verzióra vonatkozik, a többieknek december 13-ig kell várniuk.

Animált traileren a Gotham City Impostors

Bár az előzetes elképzelések nem voltak a legkedvezőbbek, mégis hisszük azt, hogy egy remek multiplayer FPS van készülőben a Gotham City Impostors személyében. Befutott egy rajzfilmszerű előzetes is, melyben a főszerepet Batman és Joker klánjai kapják.

Skyrim - januárban jön a Creation Kit

Lelkes modderek ne csüggedjetek: a Bethesda hamarosan kiadja a Skyrim szerkesztői felületét, így már orrba-szájba moddolhatjátok a szerepjátékot saját elképzelésetek szerint, akár plusz tartalmat is készíthettek hozzá. A kész műveket aztán a Steam Workshopon vagy a rajongói oldalakon publikálhatjátok.

Notch kilép a Minecraft fejlesztéséből

A nap talán legmegdöbbentőbb híre következik, rajongóknak felér egy érvágással is. Markus “Notch” Persson lemondott a Minecraft vezető fejlesztői szerepköréről, és átadja pozícióját Jens Bergenstennek, akivel az elmúlt évben közösen készítették sikeres indie játékukat.

Előzetest kapott az Uncharted: Golden Abyss

A PlayStation Vita talán legjobban várt címe lehet az Uncharted: Golden Abyss, melyben még a zöldfülű Nathan Drake-et irányíthatjuk az érintésvezérelt kütyü segítségével. Befutott az új trailer is - a dolog egyetlen szépséghibája, hogy mindezt japán nyelven élvezhetjük.

Max Payne 3 - videointerjú a Rockstarral

Új videointerjú érkezett a Max Payne harmadik részéről, a GameTrailers munkatársai a Rockstar vezető grafikusával ültek le beszélgetni. A srácok kivesézték, mire számíthatunk a várva-várt folytatástól, Rob Nelson pedig elárulta, hogy mi volt a céljuk, mikor elkezdték megtervezni az új játékot.