Hírarchívum - 2011. december

Prototype 2 - a vadászat gyilkossá tesz

A Radical Entertainment igen penge előzetest tett közzé a Prototype 2-ből, melyben a főszerepet a vadászat kapja. Hősünk egy magaslati ponton állva könnyedén felderítheti a terepet potenciális áldozatok után kutatva, igazi ragadozóvá válhatunk - persze nem öncélúan.

Nem a Microsoft adja ki a PC-s Alan Wake-et

A Remedy bejelentette, hogy saját maguk foglalatoskodnak majd a héten bejelentett PC-s Alan Wake kiadásával, nem bízzák azt az Xbox 360-as verzióért felelős Microsoftra. Ezek alapján a játék a Steamen lesz elérhető, nem tartozik majd a Games for Windows rendszerébe sem.

DmC - hentelés lebegő földeken

Egy majdnem háromperces, tömény játékmeneti felvételt kaptunk a Devil May Cry-rebootból, mely megszakítások nélkül mutatja Dante hancúrozását lebegő platformokon, magasan a levegőben. Egyre jobban kedveljük a Ninja Theory próbálkozását, lehet, hogy simán vállalható a cucc?

Online játék a Skyrimben egy mod segítségével

Alapesetben nem szoktunk modokról beszámolni az oldalunkon, ám most olyan lehetőség bontakozik ki hamarosan a Bethesda idei slágerében, mely teljesen a feje tetejére állítja a játékmenetet. Olyan, mintha most találták volna fel a pörköltbe a sót. Bizony, érkezik az Skyrim online módja.

Százdolláros verda a Need for Speed Worldben

Mikrotranzakciókra épülnek korunk MMO-i - ha eddig becsukott szemmel éltél, talán újdonságnak számít ez az állítás. Ha pedig az EA-ről beszélünk, akkor a dolog hatványozottan is igaz, a Need for Speed Worldben ugyanis megvásárolható egy csúcsverda, nem kevesebb, mint százdolláros áron.

Battlefield 3 - a legszebb pillanatok

Van ez a verseny, amit a DICE írt ki a BF rajongói számára - a pályázóknak nem kell mást tennie, mint feltölteni saját videójukat a Battlefield 3 multijának legelképesztőbb pillanataiból. Akik a legszebb technikákat mutatják be, díjban részesülnek. Tényleg látványos eredmények születtek.

TrackMania 2: Canyon - így játszotok Ti

A Nadeo fizikától teljesen távol álló TrackMania 2-je igen tekintélyes felhasználói bázist tudhat magáénak, a fejlesztőknek már nem is kell nagyon megerőltetniük magát az újabb tartalmakért, elvégre a rajongók ezt a terhet többszörösen is leveszik a vállukról. Erre hívja fel a figyelmet az új videó.

Első képeken a Kojima-féle Project Ogre

Hideo Kojima igencsak elemében van manapság, a Metal Gear Rising újrabejelentés után egy másik, régóta kallódó címéből mutatott meg egyet s mást. A Project Ogre azért is különleges, mert ebben a játékban debütál majd az új Fox Engine. Úgy látszik, nem rugaszkodik el a hagyományoktól.

I Am Alive - az életben maradás trükkjei

A Ubisoft újabb előzetessel kedveskedett nekünk a sanyarú sorsú I Am Alive-ból, mely jó pár túlélési tippet ad azok számára, akik netán földindulás után egy romos városban rekedtek. Persze a dolog csupán plátói, Bear Grylls tutira belekötne, de nem is ez a lényeg.

PC-re is megjelenik a Stacking

Tim Schafer és Lee Perry közös játéka számítógépeken is tiszteletét teszi. A Double Fine az év elején jelentette meg a Stackinget PSN-en és Xbox Live-on, a PC-tulajoknak egy évet kell várniuk, hogy az ő gépükön is bemutatkozzon a matrjoska-babák főszereplésével készült cucc.