Hírarchívum - 2011. december

Videón a Raccoon City Hősök módja

Elvész-e a horror esszenciája, ha többedmagunkkal vágunk neki a rémségekkel teli kalandoknak? Bizonyára néhány földhözragadt rajongó számára a Resident Evil: Operation Raccoon City maga a Sátán, összeegyezhetetlen a sorozat szellemiségével. Most a multiról kaptunk mozgóképet.

Sorcery - hardcore mozgásérzékelős játék lesz

A Sony úgy gondolja, hogy a Sorcery lesz az első igazán hardcore mozgásérzékelős játék, ahol valóban előnyt fog jelenti, ha valaki ügyes és jó játékos. Éppen ezért úgy vélik, a Sorcery nem is lenne megvalósítható sem a Nintendo Wiin, sem pedig a Kinecten.

Népszerű az APB: Reloaded

Az All Points Bulletin valószínűleg az MMO-korszak egyik legnagyobb bukásaként vonult be történelembe, nem csoda, hogy szinte a megjelenés után rögtön leállították. A Realtime World játékának fejlesztését átvette a Gamersfirst, és freemium programként jelentette meg újra.

10 milliónál tart a Skyrim

Örülünk, amikor egy igazán jó játékról halljuk, hogy remekül teljesít a pénztáraknál, s a The Elder Scrolls V: Skyrim bizony jól teljesít. A kiadó eddig 10 millió példányt szállított le a boltokba, s menet közben több rekordot is megdöntött a legendás sorozat új része.

Syndicate - terítéken a technológia

Bár az első látnivalók és infók alapján simán rávágnánk, hogy a Starbreeze-t a Deus Ex ihlette, mikor összerakta az új Syndicate-ben elérhető implantátumok listáját, azért ez jogtalan lealacsonyítás lenne: a Syndicate-nek igenis megvan a maga szépsége és mélysége, ezt példázza az új trailer is.

Twisted Metal - Mr. Grimm visszatér

Az utóbbi időben nem igazán hallottunk az új Twisted Metal felől, David Jaffe és csapata viszont a minap meglepett minket egy új előzetessel, amiben a sorozat klasszikus karaktere, Mr. Grimm mutatkozik be. A motoros keményarc repertoárjában ezúttal is vár néhány meglepetés az ellenfeleire.

Új forgatókönyvírót kapott a Just Cause-mozi

A Just Cause filmváltozata gőzerővel készül, igaz, még mindig az előkészületi munkálatok zajlanak: a mozi két producere mindenképpen életképes forgatókönyvet akar a filmstúdiók és a befektetők elé dobni, ezért már a második szkriptet íratják egy másik író, Bryan Edward Hill közreműködésével.

Max Payne 3 - a multiról bővebben

Hiába viseli magán a noir stílusjegyeit a Max Payne 3, hiába bontakozik ki előttünk mély narratívával a történet, a Rockstar ígérete szerint többjátékos üzemmódot is találunk a játékban. A Gang Wars játékmód nem agyatlan lövöldözésnek enged teret, az elbeszélés legalább olyan fontos.

Új grafikai stílussal jön a Sorcery

Alig ad életjeleket magáról a PS Move-támogatással megáldott Sorcery, pedig az egyik legígéretesebb mozgásérzékelős címmel van dolgunk PS3-on. A fejlesztők azóta sem unatkoztak, jelentősen átírták a játék alatt domborító vizuális stílust. Lássuk, hogy hova jutottak!

Februártól ingyenes lesz az Aion is

Az NCsoft bejelentette, hogy februárban az Aion nevű MMORPG-je is átáll a free-to-play üzleti modellre; nem titkoltan azért van szükség a váltásra, mert a játékkal egyre kevesebben játszanak, hiába érkeznek folyamatosan a tartalmi frissítések. A működtetést a Gameforge veszi át a cégtől.