Hírarchívum - 2011. december

Újra a jövőben játszódna a következő Battlefield?

Szeretjük a pletykákat, legyenek azok bármilyen merészek és elszálltak is. Kétségtelen, hogy a Battlefield 3 korrekt sikert hozott az EA konyhájára, de mi a helyzet a folytatással? Nem ez lenne az első eset, hogy magában a játékban találunk utalásokat a következő epizódra.

Rosszabb videók az új Xbox 360 dashboarddal?

A Digital Foundry jelentése szerint az Xbox 360 dashboard designja szép és jó, okosodott is, ám van egy aprónak nem nevezhető bökkenő: nevezetesen az, hogy a konzol videólejátszása jelentősen rosszabb minőségű lett a frissítés után. Nem minden arany, ami fénylik?

A legtöbbet keresett játékok 2011-ben a Google-n

A legnagyobb keresőóriás közzétette a 2011-es Zeitgeist listáját, melyben a leggyorsabban emelkedő keresett kifejezéseket találjuk. A Top 10-be egyetlen játék férkőzött be Steve Jobs és az iPad 2 mellé - ez pedig a Battlefield 3, rögtön az előkelő ötödik helyen.

A héten jelenik meg konzolokon a Trine 2

PC-n már eltöltöttünk a Frozenbyte játékával jó pár kellemes órát, s ez az élmény hamarosan Xbox 360-on és PS3-on is elérhető lesz a vásárlók számára. Szerdán válik letölthetővé a Trine 2, s a remek hír kapcsán befutott a fantasy platformjáték launch trailere is.

Elérhető a PlayStation Vita kézikönyve

A Sony közzétette legújabb kézikonzolja használati utasítását, így bárki hozzáférhet az interneten keresztül. Ha kíváncsi vagy a kütyü szoftveres funkcióira és az alapvető útmutatókra, akkor pörgesd át a kézikönyvet! Akkor is jól jön, ha mondjuk Japánból importáltad a cuccot.

Assassin's Creed: Recollection fejlesztői napló

Milyen Assassin's Creed-mellékágat kapunk iPadre? Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ubisoft gyűjtögetős kártyajáték formájában képzeli el az orgyilkosok és a templomosok harcát tableteken. Ezúttal a fejlesztők mutatják be nekünk a játékot lépésről-lépésre.

Add az arcod a Max Payne 3 multijába

A Rockstar Games kedveskedni szeretne a rajongóinak, kiírt egy pályázatot, melynek fődíja az, hogy bárki arca bekerülhet a Max Payne 3 többjátékos módjába. Ha Te is kölcsönözni szeretnéd az egyik multiplayer karakter arcát, csak követned kell a fejlesztőket Twitteren.

Újabb Beyond Good & Evil 2 pletykák

Az Xbox World 360 magazin egyik névtelen forrása szerint Michel Ancel várva-várt akció-kalandjátékának folytatása még ebben a konzolgenerációban megjelenhet. Elképzelhető, hogy a Ubisoft mégis rákapcsolt a fejlesztésre? Mi örülnénk a legjobban annak, ha szoros határidőn belül napvilágot látna a játék.

Ilyen lesz a FIFA 12 PlayStation Vitán

Az EA Sports nem fukarkodott a Vitára érkező FIFA 12 sajátos fícsöreinek prezentációjával, teljesen képben lehetünk az egyedi, érintésérzékeny irányítással és minden olyan extrával, mely csak az új konzollal lehetséges. Lehet, hogy nagyobb móka, mint a HD-konzolos változatok?

Elstartolt Japánban a PlayStation Vita

Az ígéreteknek megfelelően rajtolt el tegnap a Sony legújabb kézikonzolja - elsőként a keleti szigetországban. Számos beszámoló, kép és videó látott napvilágot az interneten a jeles esemény alkalmából. A Sony Computer Entertainment két elnöke, Kaz Hirai és Andy House együtt üdvözölték a vásárlókat.