Hírarchívum - 2011. december

Ingyenesen letölhető a Halo elődtrilógiája

Egykori törzstagunk és jóbarátunk, az azóta Kínába költözött Avium mester biztosan örülne annak, ha ezt olvasná most: valószínűleg a Halo-univerzum egyik legnagyobb ismerőjeként annak idején még ő vezette be a lelkes fórumozókat a Marathon történetébe.

Itt a teljes japán PS Vita-reklám

Az első részlet alapján valami kissé őrültebbre és elmebetegebbre számítottunk, de úgy néz ki, hogy végülis egy elég konzervatív reklám lett a vége. Megérkezett a teljes japán PlayStation Vita tévészpot, így már csak arra vagyunk kíváncsiak, a nyugatnak mit talál ki a Sony.

Half-Life 3-póló egy Valve alkalmazotton

Ha megkérdeznénk a GK olvasóközönségét, melyik folytatást várják a legjobban, valószínűleg a Half-Life 3 valahol az elsők között végezne. Főleg úgy, hogy a Valve furcsa módon elfelejtette kiadni a második rész harmadik epizódját. Egyelőre hivatalosan semmit nem hallani, remény azonban van...

Megjelent az Infinity Blade II, itt a launch trailer

Tegnap óta megvásárolható az App Store-ból az Infinity Blade második része, ami új fegyverosztályokkal és még szebb grafikával várja a rajongókat. Az Infinity Blade II a legszebb iOS-es játék, ez tény, de ennek meg is van az átka: néhányaknál csúfos összeomlásokat produkál a program.

Februárban jön a NeverDead

A Konami bejelentette, hogy február elején jelenik meg Európában a Rebellion Software legújabb akciójátéka, a NeverDead. Szűk két hónap ez még, bőven megéri várakozni, elvégre a kiadó egyik legígéretesebb készülőfélben lévő játékáról van szó - amihez mellesleg a Megadeth írt betétdalt.

Call of Duty: MW3 - a noob és a veterán visszatér

Hatalmas sikert aratott a Call of Duty: Modern Warfare 3 élőszereplős reklámja, melyben Johah Hill és Sam Worthington, azaz a noob és a veterán igyekeztek (nem) lebontani New Yorkot az oroszok elleni összecsapásban. Most itt a legújabb reklám kevesebb akcióval, de több humorral.

Mass Effect 3 - fejlesztői napló a harcról

Új Pulse-videóval kedveskedett nekünk a Bioware, melynek középpontjában a Mass Effect 3 harcrendszere áll. Régóta összefonódott már a kanadaiaknál az akció és szerepjáték műfaja, lássuk, hogy a harmadik részben sikerül-e még tovább emelni a tétet! A multis gyilokkal tutira.

Ingyenes matinék e hónapban a Steamen

December van, vagy mi a szösz - a génjeinkben van, hogy ilyenkor kérve vagy kéretlenül ajándékokat osztogatunk és kapunk a szeretteinktől. Jó esetben a gesztus használható valamire, nos, a Steamen is "kódolatlan hétvégéknek" örülhetünk az év utolsó hónapjában.

Pazar hentelés az új DmC-előzetesben

Az IGN tette rá a kezét a Ninja Theory-féle Devil May Cry-reboot új játékmeneti felvételére, mely igencsak akciódúsra sikeredett. Mondjuk nehéz lett volna összevágni egy olyan videót, amely elmélkedésről és plátói emberi kapcsolatokról szól. Szerencsére vérontást kapunk az arcunkba.

Szembeszáll a Diablo-val a Square Enix

Azt a japán kiadó is jól tudja, hol vannak homályos foltok a portfóliójában: tény, hogy az akció-RPG műfajában még nem vetette meg a lábát. Ryutaro Ichimura projektvezető elmondta, hogy a Diablo babérjaira törnek egy Unreal Engine-nel hajtott címmel. Egy képünk is van belőle.