Hírarchívum - 2011. április

A Nintendo kiáll a gombok mellett

Hiába mozdul el a játékvilág egyre jobban az érintőképernyők felé. a Nintendo nem áll be a sorba - szerintük a kontrollerek gombjainak jelenléte elsődleges szempont egy új játékkonzol fejlesztésénél. Satoru Iwata elmondta, hogy nem szakítanak a tradicionális vezérlőkkel a Wii 2 esetében sem.

BloodRayne: Betrayal - befutott az első kép

Mint arról lapunk beszámolt, a Majesco újra előveszi Rayne kisasszonyt egy oldalnézetes arcade játék keretén belül, ennek folyományaként a hivatalos oldalon már az első ingame kép is megjelent, bár ezt hamarjában eltávolították az oldal készítői. Mi kellően szemfülesek voltunk és lecsaptunk rá.

Négy percen át mozog a Brink

Két hét van hátra a Brink megjelenéséig - a Splash Damage minden szálat megmozgat azért, hogy a netes játszótereken homokozó gyerkőcöket a saját produktumához csábítsa. A Brink némileg eltér a zsánertől, tanulni kell, hogy sikeres legyél - nem agyatlan mészárlás az egész. Újabb videó látott napvilágot.

Tényleg készül a Warhawk folytatása

Hiába jár rá a rúd mostanság a PlayStation felhasználókra, netes játék híján meg kell elégedniük a játékbejelentésekkel. A Sony megerősítette, hogy már dolgoznak a Warhawk folytatásán, mely az előzetes pletykáknak megfelelően Starhawk néven fog napvilágot látni. Az első infók itt!

Két új Oddworld-játék jön a Just Add Watertől

Miután megállapodott az Oddworld Inhabitants csapatával, a Just Add Water megígérte, hogy egy rakás Oddworld-játékkal fogja elkényeztetni a rajongókat. Az ígéret szép szó, a JAW pedig meg is tartotta a szavát; igaz, a most bejelentett játékok annyira nem is újak.

Ízelítő érkezett a Call of Duty: Black Ops DLC-jéből

Másfél perces trailer érkezett a Call of Duty: Black Ops jövő héten megjelenő kiegészítőjéből, az Escalationből. A letölthető csomag négy új multis térképet és egy zombis pályát tartalmaz majd, s bár még mindig sokat kóstál, a rajongóknak nem lesz okuk panaszkodni.

Szépen zárta az elmúlt negyedévet a Microsoft

Óriási profittal zárta a Microsoft a harmadik pénzügyi negyedévét, az Xbox 360-nak és a Kinectnek köszönhetően jól szerepelt a szórakoztatóelektronikai termékekkel foglalkozó divízió is. A redmondiak azt ígérik, továbbra sem állnak le, és úgy néz ki, bejelentésük is lesz az E3-on.

Japán terminátorok az új Binary Domain trailerben

Már a decemberi bejelentésekor is japán Terminátornak becéztük a Sega legújabb játékát, talán nem is véletlenül: a kötelező recept szerint az emberek robotokat építettek, azok öntudatra ébredtek, és most dúl közöttük a háború - a különbség annyi, hogy Tokióban járunk és Schwarzenegger is eltűnt.

Befejeződtek a The Witcher 2 munkálatai

Aranylemezre került a Witcher második része, most már csak tömeggyártást kell megvárni, és rá is vethetjük magunkat a játékra. A megjelenés május közepén várható, háromféle kiadás is elérhető lesz, és akkor majd többek között az is kiderül, hogy miért került Geralt tömlöcbe.

Új előzetessel tért vissza a Driver: San Francisco

A Driver legújabb részéről már rég hallottunk valamit, most azonban a Ubisoft kiadott egy elég ütős kis trailert belőle. Tanner újra a Shelby GT500 volánja mögé pattan, és nyakába veszi San Francisco-t, hogy megszorongassa Jericho tökét. Szeptemberen jön a játék, mondtuk már?