Hírarchívum - 2011. szeptember

NFS: The Run - bikinis lányokkal szép az élet

Az EA örömmel jelentette be, hogy a tengerentúlon igen népszerű magazinnal, a Sports Illustrateddel ált össze a Need for Speed: The Run marketinghadjáratában. Két bájos fürdőruhamodell is szerepelni fog a játékban, Irina Shayk és Chrissy Teigen. Bikinis leányzók a reggeli mellé - jobb, mint a kávé!

Még idén indul a Guild Wars 2 zárt bétája

Rengeteg rajongó várja már lélegzetét visszafojtva a Guild Wars 2 megjelenését, sokan a megváltót és az MMO-műfaj megreformálóját látják benne, mely végre megtörheti a World of Warcraft egyeduralmát. A fejlesztők azonban nem kapkodnak, arra viszont ígéretet tettek, hogy még idén indul a zárt béta.

Kevesebbet kell várni a CD Projekt új játékára

Mostanában egyre többet beszél a lassan a kontinentális Európa legmenőbb fejlesztőcsapatává váló CD Projekt. Most például azt hintették el, hogy a következő év bejelentések tekintetében különösen izgalmas lesz, miközben gyakorlatilag megerősítették a The Withcer III-at.

Komolyan sérült a Final Fantasy-márka

A Final Fantasy XIV annyira rosszul sikerült, hogy már a Square Enix ügyvezető-igazgatója is elismeri: komolyan sérült miatta a hosszú évek alatt felépített márka hírneve. Mit lehet tenni? Nos, a cég erősen dolgozik azon, hogy valahogy rendbetegye a játékot, kérdés, hogy ez elég lesz-e?

Team Ico Collection - trailer a megjelenéshez

Manapság virágkorukat élik a PS2-es érában hódító videojátékok HD-feldolgozásai - az egyik legjobban várt cím a Team Ico eddigi mesés próbálkozásait feldolgozó gyűjtemény. Az ICO-t és a Shadow of the Colossust tartalmazó csomag a héten jelenik meg - a jeles esemény mellé előzetes jár.

Új transzfer-kábel érkezik a slim Xbox 360-hoz

Major Nelson, a Microsoft marketingese saját blogján jelentette be, hogy új Transfer Kitnek örülhetnek a karcsúsított Xbox 360 tulajdonosai. Aki nem tudná, ezzel lehet átvinni profil- és a merevlemez más adatait egy másik konzolra. Árról és a kiadás dátumáról még nincs infó.

Terebélyes Dark Souls képözön

Bármilyen hihetetlen is, de a Dark Souls egyenesági kihívója lehet a Skyrimnek, a készítők nem győzik hangsúlyozni, hogy pl. a játék világa sokkal hatalmasabb lesz, mint a Bethesda címéé. Kihívást tekintve kétségtelenül a Dark Souls jön ki győztesen - lássuk, hogy a látvány terén mekkora a különbség!

A HL2 buggyja is benne lesz a Renegade Opsban

Érdekes extrával kényezteti a Renegade Ops leendő steames vásárlóit a Valve. Az Avalanche Studios által készített felülnézetes arcade mókában extraként megtalálható lesz a Half-Life 2-ben látható buggy. Csak a Steamen vásárolt példányokhoz jár exkluzív járműként.

PSN-en startolt el elsőként a Battlefield 3 béta

Örülhetnek a PlayStation 3-tulajok, hiszen a három platform közül elsőként ők kóstolhatnak bele a Battlefield 3 nyílt bétatesztjébe abban az esetben, ha rendelkeznek a Medal of Honor limitált példányával. A kliens már tölthető a PS Store-ból, minden leendő bakának szólunk: sorakozó!

Ace Combat - traileren a DLC és a 3DS-verzió

Ugyan az Ace Combat: Assault Horizon még meg sem jelent, a Namco Bandai mégis elérkezettnek látta az időt arra, hogy előzetes formában bemutassa a játékhoz készülő első DLC-t, illetve a Nintendo 3DS-es verziót. Utóbbi handheld berkekben is eléggé meggyőző látvánnyal operál majd.