Hírarchívum - 2011. szeptember

Kiszivárgott a Dead Space 3 története?

A Dead Space 2 pazar sikereket ért el a piacon, az EA hülye lenne nem folytatni - bár még hivatalosan nem jelentették be a harmadik részt, szinte mérget vehetünk rá, hogy így lesz. Annál is inkább, hiszen kiszivárgott a játék állítólagos forgatókönyve, így kiderült, merre visz Isaac Clarke útja.

Launch trailert kapott az X-Men Destiny

A heti megjelenések között talán kicsit elbújik a legújabb X-Men-játék, a képregény és a filmek rajongóinak viszont érdemes egy pillantást veti a Silicon Knights által fejlesztett címre. Számos karakter felett vehetjük át az irányítást, kiválaszthatjuk az oldalt, és utána már saját magunk alakíthatjuk a "sorsunkat".

A Wii U felé kacsintgat a Bethesda

A Bethesda főnöke, Peter Hines a minap olyan apróságot hintett el az egyik interjúban, miszerint lehetséges, hogy a csapat a közeljövőben a Nintendo új konzoljára is készíthet majd játékokat. Hogy a Skyrim is elkészülhet-e Wii U-ra, továbbra sem tisztázott, hiszen rengeteg munkával járna.

Bővített AC: Revelations előzetes érkezett

Ugye mindenki emlékszik még az új Assassin's Creed zseniális E3-as render-trailerére, melyet a magyar Digic Pictures ütött össze? Most befutott a Revelations bővített előzetese, s még mindig félelmetesen jó. Ezio húsz másodperccel tovább ecseteli a játék történetét - örvendjünk!

Battlefield 3 - itt a teljes "99 Problems" trailer

A múlt heti teaser után az EA kiadta a 99 Problems névre keresztelt Battlefield 3 TV-reklámot, mely túl sok újdonságot és helyszínt nem tartalmaz, inkább a régebben látottakat mutatja be más perspektívából. És persze Jay Z zenéje dübörög alatta, Beyoncé után már a BF3-ba is befurakodott.

Guild Wars 2 - negyven perc az MMO-k jövőjéről

Az ArenaNet nem kapkodja el túlzottan a Guild Wars 2 fejlesztését, mely akkor indult el, amikor a 2005-ben megjelent első rész kiegészítői landoltak a boltokban. Bárhogy is vesszük, ez két évtized, s nem is múlt el nyomtalanul. A játék úgy néz ki, mintha egy offline RPG-vel lenne dolgunk.

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.

Indulj harcba a War in the North-szal

Talán jogosan mondhatjuk, hogy a játékkészítők, pontosabban a filmes jogokat birtokló Electronic Arts annak idején nem hozott ki mindent A Gyűrűk Ura címből, amit a játékok frontján ki lehetett volna. Ezt próbálja most utólag orvosolni a régi-új tulajdonos, a Warner Bros.

HWSW: Beszáll az állam az új mobilszolgáltatóba?

Elképzelhető, hogy mégis valamilyen állami cég közreműködésével jöhet létre egy új mobilszolgáltató Magyarországon - a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság a frekvenciaaukció indulása előtt alig egy hónappal megváltoztathatja a részvételi feltételeket, írja a HWSW.