Hírarchívum - 2011. szeptember

Gears of War 3 - kevesebb erőszak, több érzelem

A kritikusok általános véleménye szerint a Gears of War harmadik részében sokkal inkább koncentráltak a készítők a történetre és az érzelmekre, mint eddig bármikor. Ezt a Conan show szerkesztői is észrevették, össze is állítottak egy kisfilmet arról, mennyire emocionálisak a Gears 3 jelenetei.

Zampella: szükség van a kreatív kontrollra

Mostanában elég sokszor halljuk az Infinity Ward két egykori alapítójat, Jason Westet és Vince Zampellát arról nyilatkozni, mivel kapcsolatban hibáztak a múltban, s hogy mennyire szükséges a saját kreatív ötletek védelme. Zampella legutóbb a Gamasutrának beszélt a kérdésről.

Fektess be a Slightly Mad új autós játékába

Érdekes kezdeményezést indított a Need for Speed: Shift-játékokról ismert Slightly Mad Studios. A készülő új játékuk finanszírozásába bárki beszállhat valamennyi pénzzel, s a játék megjelenése után aztán mindenkit aszerint kompenzálnak, hogy mennyit adott bele az elején.

Melyik platformon mennyit telepít a Rage?

Úgy látszik, sokak számára még mindig nem teljesen tiszta, hogy melyik platformon hány lemezen és mekkora telepítési igénnyel jön a Rage. Ám ami még ennél is fontosabb, hogy miért? Nos, Tim Willits az id Software-től most elmagyarázza nekünk szépen.

Sztorizás a The Darkness II-vel

Egyetlen szó létezik arra, hogy leírjuk a The Darkness II előzetesét: fantasztikus. Egyszerűen annyira másnak és ötletesnek tűnik, hogy még azok érdeklődését is felkeltheti, akik egyáltalán nem is játszottak az előző résszel. Ezt onnan gondolom, hogy én például ebben a cipőben járok.

Karácsony előtt jön a Star Wars: The Old Republic

Tévesek voltak a tegnapi infók, szánjuk-bánjuk, a Star Wars: The Old Republic ugyanis nem késik, méghozzá annyira, hogy már karácsony előtt felbőgnek a játék szerverei. Az Electronic Arts és a BioWare végre lerántotta a leplet a megjelenési dátumról és az előfizetési díjakról is!

Néhányakat tévesen bannoltak az Xbox Live-ról

Az Xbox Live-os bannolásokért felelős microsoftos csapat vezetője elismerte, hogy a hónap elején néhány felhasználót tévesen tiltottak ki a szolgáltatásból. A szakember szerint szoftveres hiba történt, de természetesen kárpótlásban részesítik majd az érintetteket.

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!

Befutott az új Naruto-játék következő trailere

A Namco Bandai egyik legfontosabb címe manapság a Naruto, ennek fényében nem túl meglepő, hogy újfent felkérték szakavatott brigádjukat, a CyberConnect2-t, hogy ugyan: csináljanak már egy új részt az Ultimate Ninja Storm szériába! A játékról megérkezett a második trailer, csekkoljátok!

9 percen át mozog a GoldenEye 007: Reloaded

Kissé csalódottak voltunk, mikor kiderült, hogy az új GoldenEye Wii-exkluzív játék lesz, hát még akkor görbült le a szánk széle, mikor megtudtuk, hogy ennek tetejébe még jól is sikerült. Az Activisiont viszont ismerjük: ha valami összejön neki, azt előbb-utóbb úgyis mindenkinek az orra alá tolja.