Hírarchívum - 2012. január

Kiegészül a Red Orchestra 2, jön a Rising Storm

A Tripwire Interactive bejelentette, hogy bővítményt kap a tavalyi év legrealisztikusabb második világháborús címe, a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. A küldetés a csendes-óceáni hadszínterekre kalauzol el. Ha imádtad a The Pacific című sorozatot, akkor a Rising Storm a te kiegészítőd lesz!

Friss traileren a Jagged Alliance: Back in Action

Ki tudja, mikor jelenik meg az XCOM stratégiája, addig pedig itt van nekünk a Jagged Alliance, mely szintén egy nagy visszatérő, ráadásul a jövő hónapban érkezik. Körökre osztott fronton olyan szűkös a keret, mint a hónap végén a bankszámlánkon, így aztán meg kell becsülni a Back in Action-t.

Tini Nindzsa Teknőcök-játék a Rocksteadytől?

Az a szóbeszéd járja, hogy a Rocksteady jelenleg egy Teenage Mutant Ninja Turtles-címen dolgozik, amit Manhattan Crisis néven emlegetnek. Tényleg igaz, hogy a Batman-játékok után ezúttal gyerekkorunk kedvenc teknőceit rázza gatyába a brit stúdió?

Darksiders 2 - a Halál eljön érted

No nem úgy, ahogy azt Brad Pitt tette bárgyú tekintetével a Ha eljön Joe Black című filmben, hanem tényleg maga a Halál ragadja torkon a játékost az apokalipszis négy lovasa közül. Masszív látnivalókkal erősítettük a Darksiders 2 adatbázisát, remek képekkel és gameplay-jel teli előzetesekkel.

Az újoncoknak is kedvez a Mass Effect 3

Lenne még olyan élő ember, aki nem próbálta még a BioWare zseniális sci-fi RPG-jét? Egy újszülöttnek minden vicc új, szerencsére a kanadaiak gondoltak rájuk is, így abszolút nem elvetélt ötlet pont a harmadik résszel elkezdeni az ismerkedést.

Videón az Assassin's Creed: Revelations új DLC-je

Nem kevesebb, mint hat új multiplayer térképpel bővíti a felhozatalt az Assassin's Creed: Revelations friss térképcsomagja, a Mediterranean Traveler Map Pack, amely - mint a neve is mutatja - igazi mediterrán hangulatú helyszíneket hoz el - a nap fényénél a vér is gyorsabban szárad fel.

Vadiúj játékon dolgozik a Splash Damage

Nagy terveket dédelgetnek az idei évre nézve a Brink fejlesztői. Paul Wedgwood, a stúdió vezérigazgatója megerősítette, hogy egy új címen dolgoznak, mely PC-re és teljesen új platformokra is meg fog jelenni a jelenlegi konzolok mellett. 2012 lesz a legfontosabb év a csapat számára.

Csak ma ingyenes a Death Rally

Bármilyen hihetetlen is, a finn Remedy kompániája nem az első Max Payne-nel kezdte a klasszikusok gyártását, hanem az 1996-ban megjelent Death Rallyval. Az őrült autóverseny ingyenesen letölthető iPhone-ra vagy iPadre, de csak ma, szóval nem árt sietni.

Még több rugalmasság a Call of Duty Elite-ben

Minden készen áll arra, hogy az Activision elindítsa a Modern Warfare 3 DLC-jét, ám előbb mindenkivel el kell fogadtatnia a Call of Duty közösségi rendszerét, az Elite-et. A hardcore arcok számára nagyobb rugalmasságot ígérnek az új trailerben, de nem mennek el a kezsüel irányba.

Gameplay traileren a Mario Party 9

Bár a Nintendo már a Wii U megjelenésére készül, természetesen a Wii-t sem hanyagolja el, márciusban érkezik a legújabb Mario Party. Sokat persze ne várjunk tőle, de ha a korábbi részeket szerettük, akkor ez is elnyeri majd a tetszésünket, ezt az új gameplay trailer is bizonyítja.