Hírarchívum - 2012. január

Megjelenés előtti trailert kapott az Asura's Wrath

Az Asura's Wrath megjelenéséig ugyan még kereken egy hónap van hátra, a Capcom már most kiadta a játék launch trailerét, hogy fokozza az izgalmakat. És hát mi izgatottak is vagyunk: a CyberConnect2 akciójátéka annyira furcsa és beteg, hogy már a trailerek lazán felcsigáznak bennünket.

Nem kell többé Microsoft Ponttal fizetni?

A pletykák szerint a Microsoft az év végétől lelövi a Microsoft Pontos fizetőrendszert, és a jövőben minden tartalomért helyi valutával kell majd fizetni. A pontrendszert ugyan sok kritika éri, de a biztonsági szakértők az adathalászat ellen védekezésként mindenképpen ajánlják a használatát.

Márciusban jön az I Am Alive

A Microsoft részletezte az Xbox House Party promóciót, megtudtuk, hogy az akcióban résztvevő játékok pontosan mikor és milyen áron válnak elérhetővé az Xbox Live-on. Természetesen ezúttal minden szem az új Alan Wake-re és az I Am Alive-ra szegeződik, ezek a legfajsúlyosabb címek a felhozatalban.

PSP-játékokkal erősít az Xperia Play

Rövidesen négy új PSP-játékkal játszhatunk a PlayStation Certified okostelefonjainkon és tableteinken, legalábbis ha nem alaptalan az ESRB újbóli besorolása. Az újdonságok között olyan címeket találunk, mint a Syphon Filter és a Daxter, azt egyelőre nem tudni, mikorra várhatjuk a megjelenésüket.

Belenyúlt a Ubi az Anno 2070 másolásvédelmébe

A Guru3D tesztje nyomán kipattant botrány után a Ubisoft - némi unszolásra ugyan, de - változtatott az Anno 2070 másolásvédelmén, ami a három telepítésre szóló korlátozást hardvercsere esetén is érvényesítette. A videokártyatesztekkel foglalkozó Gurunál ez viszonylag hamar kiderült.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Reklámok is lehetnek a Blizzard új MMO-jában

Mindez csak feltételezés persze, de az tény, hogy a patinás fejlesztőcég olyan frencsájzfejlesztő producert keres, akinek a Titan MMO világán belül történő termékelhelyezések és a játékbeli reklámok témáját is körbe kell majd járnia. A hír alapján merészebb következtetések is születtek.

Project C.A.R.S. - új trailer, jön a Wii U-verzió

A Project C.A.R.S.-ra érdemes odafigyelniük a szimulátorrajongóknak, hiszen a játékot teljes mértékben a közönség visszajelzése alapján fejleszti a Slightly Mad Studios, sőt a játékosok fáradozásait honorálja is a stúdió. Új trailert kaptunk a programról, emellett a készítők bejelentették: lesz Wii U-verzió is.

Látnivalókon a Sniper Elite V2

A Sniper Elite második részében általában vagy túlzottan távol leszünk a náci katonáktól, vagy éppen túl közel, ezért minden agysejtünket meg kell mozgatnunk ahhoz, hogy lebukás nélkül tudjuk teljesíteni a küldetésünket, és szembe tudjunk szállni azzal a túlerővel, ami Berlinben vár ránk.

Guild Wars 2 - tavasszal indul a nyílt béta

Az ArenaNet végre előrerukkolt a Guild Wars 2 megjelenés előtti ütemtervével, ez alapján még tavasszal elindul a játék publikus bétatesztje, és a premierre is sor kerül az idei év folyamán. A 2012-es premierről már korábban is szó esett, eddig azonban ezt nem erősítették meg hivatalosan.