Hírarchívum - 2012. november

Blogajánló: Assassin's Creed III és Dynamo

Összeraktuk az e heti blogajánlót, és nem lepődtünk meg, hogy az elmúlt napok az Assissin's Creed III-ról szóltak - azért fair módon igyekeztünk csak egyet kiválasztani a rengeteg témába vágó írás közül.

Ki rendezze a Half-Life-filmet?

No, nem mintha bármi konkrét fejlemény lenne a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, a sorozat írója azért elgondolkodott azon, kinek kellene megcsinálnia az adaptációt, ha a Valve végre áldását adja rá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.

Összenyomják a Wii-t?

A pletykák szerint már a következő hónapban boltokba kerülhet a Nintendo Wii átméretezett kiadása, a Wii Mini - mert így emlegetik - létezését egy áruház belső memója szellőztette meg.

Ropogós részletek az új Tomb Raiderről

12-15 órás játékidő, regenerálódó életerő, az úszás hiánya - címszavakban a jövőre érkező Tomb Raider-reboot új részleteiről. A fejlesztők márkafelelőse beszédes kedvében volt a Twitter-csatornáján, így egy sor új infóval gazdagodtunk.

Látnivalókon a LEGO City Undercover

GTA-ba oltott sandbox LEGO, így definiálhatjuk legkönnyebben a Nintendo Wii U egyik legígéretesebb címét, amely éppen lecsúszott a nyitójátékok listájáról. Ezúttal friss képlopatokban és egy vicces TV-reklámban gyönyörködhetünk.

Nem lesz multiplayer a BioShock: Infinite-ben

Az Irrational Games fejese, Ken Levine megerősítette, hogy biztosan nem találunk többjátékos módot a következő BioShockban - bármennyire is keressük. Már az előző részben sem voltunk oda a multiért, így az Infinite-ben inkább nem erőltetik.

Jövőre indul Európában a Nintendo TVii

Habár a Wii U televíziós szolgáltatása decemberben startol el az Egyesült Államokban és Kanadában, eddig a percig a levegőben lógott az európai premier dátuma. A kiotóiak megerősítették, hogy nálunk 2013-ban élesedik a TVii.

Elite: Dangerous - mozgásban a multiplayer

A veteránok számára az Elite folytatása maga lesz a megváltás, a projekt pedig szépen kapja a támogatói összegeket a Kickstarteren. David Braben csapata elhúzta előttünk a mézesmadzagot: végre ingame jeleneteket látunk.

Élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops II

Az őszi dömpingben minden hétre jut egy slágercím, most éppen a Call of Duty: Black Ops II tarolta le azonnal a hazai játékeladási toplistát, míg a Halo 4 pedig még a dobogóról is lecsúszott.