Hírarchívum - 2012. december

Blogajánló: nosztalgia és egy kis karácsony

A múlt héten született blogtermés elképesztően jó lett, igyekeztünk úgy válogatni hát, hogy a blogajánló minden fontosabb témát érintsen, és azért mégis a legjobbak kerüljenek ki. Csak így tovább!

Japán nem kap több PlayStation 2-t

Ezt is megértük: a Sony a japán boltokba nem szállít több PlayStation 2-t, vagyis az előző generációs konzol véglegesen visszavonul a szigetországban. Európába még nem érkezett hasonló hír.

Elkészült az Ouya, itt az első kicsomagolós videó

Elkészült az Ouya, legalábbis a fejlesztők már megkapták a nyílt koncepció mentén épített konzol közel végleges változatát. A tervezők ennek kapcsán elkészítették az első kicsomagolós videót is - az Ouya baromi pici!

Kormánytámogatással fejleszt motort a Ubisoft

A Ubisoft bejelentette, hogy két francia kormányzati szervezet közreműködésével fejleszt majd következő generációs játékmotort, amibe 3,5 millió euró közpénzt is invesztálnak.

Diablo III - nem lesz team deathmatch

A Blizzard a minap kifejtette, hogy jelenlegi formájában biztosan nem kap helyet a Diablo III-ban a korábban tervezett team deathmatch játékmód, de egyszer, átalakítva újra szóba jöhet a megvalósítása.

Többjátékos móddal jön az új Tomb Raider?

A Game.co.uk webáruház információi szerint multiplayer is helyet kap a jövőre megjelenő Tomb Raider-rebootban, legalábbis a játék adatlapján erre utaló leírásra lettünk figyelmesek. Jól hangzik!

Survarium - fejlesztői napló és képek

Az ukrán illetőségű Vostok Games háza táján lázas munka folyik, javában készül a S.T.A.L.K.E.R. szellemi folytatása, a Survarium című MMOFPS. Az univerzum hangulata nagyban hasonlít a nagy elődéhez.

DmC - Vergil és Dante akcióban

Ha némi újdonságot is szeretnél látni a DmC teljes verziójában, azt javasoljuk, ne nézd meg az alábbi videókat, mert igen spoileresen ábrázolják a kiforrott játékot. No megijedni nem kell, sarkítunk egy kicsit.

Két új kép a Metro: Last Lightból

A karácsonyi punnyadás közben két új screenshot landolt a Metro: Last Light Facebook-oldalán, amit most mi is átnyújtunk Nektek. A metróalagutakban zajos élet folyik, bágyadt tekintetek szegeződnek egymásra.

Sztoritraileren az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox Software FPS-e a látszólag elhagyatott U.S.S. Sulaco fedélzetén veszi kezdetét, amely a LV-426 bolygó körül kering. Túl nagy a csend ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat.