Hírarchívum - 2012. december

Resident Evil 6 - retro skinek a láthatáron

Igazi nyalánksággal készül a Capcom a Resident Evil 6-rajongók számára, amiből azok részesülhetnek majd, akik részt vesznek a játék online multiplayer eseményeiben. Az első ilyen a jövő héten lesz.

Nyomtatható változatot kaptunk a GTA-térképekből

Ha valaki nagyon akarta, eddig is ki tudta nyomtatni az előző generációs GTA-trilógia térképeit, a Rockstar viszont a minap közzétette az eredeti változatok nagy felbontású, nyomtatható változatát is.

Leáll a Family Guy Online

Lehúzza a rolót a Family Guy alapján készült free-to-play MMO, jóllehet a játéknak még mindig nem érhető el a végleges változata, jelenleg is a nyilvános bétatesztben vehetnek részt a játékosok.

Elkészült Észak-Korea első videojátéka

Elkészült az első játék, amit Észak-Koreában fejlesztettek, és bár színvonal tekintetében egy közepes navigációs programmal vetekszik, érdekességnek egyáltalán nem utolsó. Ki is lehet próbálni!

StarCraft 2: HotS - az előrendelők már bétázhatnak

Ugyan a szerencsés kiválasztottak már részt vehettek a StarCraft 2: Heart of the Swarm zárt bétatesztjében, ám most azok is kipróbálhatják, akik előrendelték a Blizzard RTS-ének folytatását.

Dark Souls II - látványtervek érkeztek

Kereken egy tucat koncepciós rajz érkezett a From Software szerepjátékának folytatásáról. A Dark Souls II művészei ismét kitettek magukért: jó néhány elborult rémség vár arra, hogy a húsunkba marjon.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - Kasumi akcióban

A Dead or Alive-sorozatban hódító hölgyemény, Kasumi is csatlakozik Ryu csapatához a Wii U-s Ninja Gaiden 3-ban. Szerencsére egy fikarcnyi tallért sem kell fizetnünk az új hősért, a DLC ingyenes lesz.

Hat új képen a Metro: Last Light

A 4A Games ismét kitett magáért: a nagy karácsonyi készülődés idejére lőtte fel Metro: Last Light legújabb kedvcsinálóit. Féltucat új screenshottal gazdagodtunk a posztapokaliptikus címből. De még milyenekkel!

The Phantom Pain trailer - máshogyan

A Metal Gear Solid-rajongók már vigyázzállásba vágták magukat az idei VGA-n bemutatkozó The Phantom Pain című alkotás láttán. Most befutott az első előzetes alternatív változata, s még mindig gyanúsak az árulkodó jelek.

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.