Hírarchívum - 2012. december

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A december 16-tal véget ért héten még bőven karácsony előtt jártunk, aligha meglepő, hogy a hazai játékeladási toplistán is előtérbe kúsztak a táncos és ügyességi kinectes játékok. Azért Connor a király még mindig.

Final Fantasy XIV - februárban rajtol a béta

Februárban indul el a Final Fantasy XIV bétatesztelése, persze ez esetben már a gatyába rázott verziót próbálhatják ki a játékosok. A tesztnek négy fázisa lesz, a harmadiktól már a PS3-asok is csatlakozhatnak.

Úton a Dead Space 3 demója

Az Electronic Arts bejelentette, hogy szűk egy hónap múlva elérhetővé teszi a Dead Space 3 kipróbálható változatát. Konzolos megjelenésről szól a fáma, a PC-s verzió demójáról még nem hallottunk.

Ingyenes a Walking Dead-játék első epizódja

A Telltale karácsonyi ajándék gyanánt ingyenesen letölthetővé tette a The Walking Dead első epizódját. Az akció Xbox 360-on és iOS-en él, és ott is "csak" az év végéig. Ha kimaradt volna, irány töltögetni!

Grand Theft Auto V - képek a bejgli mellé

A Rockstar Games még karácsonykor sem hagyja cserben a rajongókat: öt vadonatúj screenshotot tettek közzé a Grand Theft Auto V-ből. Hobbijaink között találunk tengeralattjárózást és cápavadászatot is.

Játszd ingyen a Tomb Raider: Underworldöt!

Órák vannak hátra a Jézuska érkezéséig? A karácsonyfa már kész, az ajándékok becsomagolva - ideje elütni valamivel a szabadidőt! Csak szólunk, hogy a Core Online-on ingyenesen játszható a Tomb Raider: Underworld.

Dead Space 3 - Isaac meghal karácsonykor

A Tau Volantis bolygón biztosan fehér karácsony lesz, ám a közös faállítás és hóemberépítés veszélyességi okokra hivatkozva idén elmarad: a nekromorfoktól cigányútra mehet a forralt bor. Ugye nem akarsz így járni?

Dynasty Warriors 8 - kicsi a rakás

Régen nem hallottunk már a Dynasty Warriors nyolcadik részéről, pedig Japánban február 28-án jelenik meg. Ezúttal is a masszív tömegcsatákra hegyeződik ki a játék, melyből most új trailert kaptunk.

Először mozog a Slender: The Arrival

A karácsonyi lidércnyomás jegyében trailer érkezett a Slender folytatásáról, amely még feszesebb történettel, új helyszínekkel és kifinomult ijesztgetéssel kecsegtet. Kattints tovább, ha mersz!

130 pályával bővült az Angry Birds Trilogy

Az Angry Birds Trilogy relatíve hiányosan jelent meg az elérhető pályákat tekintve, de hát kellett valamit hagyni a DLC-knek is, ugye... Most megérkezett az első kiegészítő, amiben 130 új terep várja a játékosokat.